reklama
LadyStrejser
Fanka BB :)
Chodziłam tam do Technikum i mój małżonek stamtąd pochodziJa Kościerzyna![]()
Eveline.eve
Ten sam etap mamyHehe
Czy kusiło mnie, żeby zrobić dziś test? Oczywiście, że tak!
A czy wyszedł negatywny? Oczywiście…
Dziś jestem 8 dpo. Według ChatGPT aż 30% kobiet na tym etapie może już zobaczyć pozytywny test, ale sami wiecie, jak trudno wytrzymać do tych magicznych 10 dpo. Człowiek przez cały cykl się łudzi, że może tym razem się uda…
Na ten moment ból piersi zniknął, ale nadal są ciężkie, opuchnięte, no i pojawił się kremowy śluz… Czekam dalej z nadzieją![]()

LadyStrejser
O ile będą potrzebne na następny cyklJednak nie siknęłam rano na test ciążowy bo w nocy wstawałam kilka razy siku ;p za to siknęłam na owulaka - tylko i wyłącznie dlatego że wczoraj w aptece wzięłam jakieś nowe bo były w koszyku z przeceną. Mówię a zobaczę sobie jak się w ogóle wybarwia. No i jestem trochę zdziwiona - bo powinien być bardzo jasny w tym momencie cyklu a jest dosyć ciemnywięc chyba i tak zamówię sobie te z easy and home na kolejny cykl
![]()

Eveline.eve
Po smaku?Dokładnie - w sumie to nie wiem czy śluz płodny inaczej smakuje niż ten "codzienny"intrygujące
mój nigdy nie zgadywał w ten sposób tylko,że mokro bardziej niż zwykle hmmm
chyba to wygooglam w wolnej chwili. Ale tak jak mówi Paula - prawdę o owu powie tylko monitoring bo nawet pozytywny test LH nie potwierdzi czy pęcherzyk pęknie itd .
Kochanieeee słuchaj jeszcze jedna opcja jest... bo dziewczyny na forum....

kami1094
Pokazuj tego chujka Komisji, a nie!!!Ten sam etap mamy7dpo, czy również sikałam? Oh yes... czy coś wyszło? Jak zawsze chujoduszek testowy na pinku
po co ja się tak katuje... piersi tak samo twarde, pełne i bolesne przy dotyku.

RóżowaAura
Zaciekawiona BB
pokaż zdjęcie chujocieniaTen sam etap mamy7dpo, czy również sikałam? Oh yes... czy coś wyszło? Jak zawsze chujoduszek testowy na pinku
po co ja się tak katuje... piersi tak samo twarde, pełne i bolesne przy dotyku.

kami1094
Wbrew pozorom to może być dobry znak. Moje po zdjęciu stanika przez chwile są ciężkie, ale również nie bolą.pokaż zdjęcie chujocieniaMnie to nawet piersi nie bolą, czuje ze ten cykl jest stracony.

Eveline.eve
Toć to testowa, z tego samego moczu robiłam z innej firmy by się nie nakręcać. Białoooooo, już zamówiłam testy owulacyjne z allegro, 3 miesiąc starań dopiero.pokaż zdjęcie chujocieniaMnie to nawet piersi nie bolą, czuje ze ten cykl jest stracony.
Załączniki
reklama
Leniuszek_94
Zaciekawiona BB
A ja już znowu wymyślam sobie objawy
jestem w 20dc a 14dc była owulacja (potwierdzona testami i monitoringiem). Mam delikatny ból prawego jajnika i dorabiam sobie pozytywną historię, że to pewnie jajeczko się implementuje 
A ja używam tych testów: https://www.amazon.pl/dp/B002USEPLA?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1
Paski ładnie się wybarwiają i potwierdziły owulację po wizycie u ginekologa i po moich standardowych objawach. Testy robiłam rano i wieczorem

A ja używam tych testów: https://www.amazon.pl/dp/B002USEPLA?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1
Paski ładnie się wybarwiają i potwierdziły owulację po wizycie u ginekologa i po moich standardowych objawach. Testy robiłam rano i wieczorem