reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
Hehe 😄
Czy kusiło mnie, żeby zrobić dziś test? Oczywiście, że tak!
A czy wyszedł negatywny? Oczywiście… 😆
Dziś jestem 8 dpo. Według ChatGPT aż 30% kobiet na tym etapie może już zobaczyć pozytywny test, ale sami wiecie, jak trudno wytrzymać do tych magicznych 10 dpo. Człowiek przez cały cykl się łudzi, że może tym razem się uda…

Na ten moment ból piersi zniknął, ale nadal są ciężkie, opuchnięte, no i pojawił się kremowy śluz… Czekam dalej z nadzieją 🤞✨
Ten sam etap mamy 😅 7dpo, czy również sikałam? Oh yes... czy coś wyszło? Jak zawsze chujoduszek testowy na pinku 🤣 po co ja się tak katuje... piersi tak samo twarde, pełne i bolesne przy dotyku.

Jednak nie siknęłam rano na test ciążowy bo w nocy wstawałam kilka razy siku ;p za to siknęłam na owulaka - tylko i wyłącznie dlatego że wczoraj w aptece wzięłam jakieś nowe bo były w koszyku z przeceną. Mówię a zobaczę sobie jak się w ogóle wybarwia. No i jestem trochę zdziwiona - bo powinien być bardzo jasny w tym momencie cyklu a jest dosyć ciemny :p więc chyba i tak zamówię sobie te z easy and home na kolejny cykl 😁
O ile będą potrzebne na następny cykl 😅🫣🐞

Dokładnie - w sumie to nie wiem czy śluz płodny inaczej smakuje niż ten "codzienny" 🤔 intrygujące 🤔 mój nigdy nie zgadywał w ten sposób tylko,że mokro bardziej niż zwykle hmmm 😆 chyba to wygooglam w wolnej chwili. Ale tak jak mówi Paula - prawdę o owu powie tylko monitoring bo nawet pozytywny test LH nie potwierdzi czy pęcherzyk pęknie itd .
Po smaku?
Kochanieeee słuchaj jeszcze jedna opcja jest... bo dziewczyny na forum....
😅 już w testy owulacyjne ciężko mu było uwierzyć a tu proszę jakie "smaczki"

pokaż zdjęcie chujocienia 🤣 Mnie to nawet piersi nie bolą, czuje ze ten cykl jest stracony.
Toć to testowa, z tego samego moczu robiłam z innej firmy by się nie nakręcać. Białoooooo, już zamówiłam testy owulacyjne z allegro, 3 miesiąc starań dopiero.

Załączniki

• 20250604_092814.jpg
    20250604_092814.jpg
    64,9 KB · Wyświetleń: 79
reklama
A ja już znowu wymyślam sobie objawy :p jestem w 20dc a 14dc była owulacja (potwierdzona testami i monitoringiem). Mam delikatny ból prawego jajnika i dorabiam sobie pozytywną historię, że to pewnie jajeczko się implementuje 😄

A ja używam tych testów: https://www.amazon.pl/dp/B002USEPLA?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1
Paski ładnie się wybarwiają i potwierdziły owulację po wizycie u ginekologa i po moich standardowych objawach. Testy robiłam rano i wieczorem

Do góry