Patii26
Fanka BB :)
TakSąsiadka Ewy Farny!![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TakSąsiadka Ewy Farny!![]()
Czyżby Wrocław?Wszyscy mają palmy w miastach a u mnie tylko mosty![]()
Miej litośćAle mnie już progesteron zaczyna poniewierać... Oj ciężkie czasy przed moim mężem. Czarne chmury zawisły nad jego losem w dniu dzisiejszym.
.![]()
Wiem wiem, śledzę tyle o ile :-)Takkiedyś słuchałam duuuuzo Ewy, jeszcze ejak byka bardzo popularna w Polsce. Teraz w Polsce jakoś nie ma o niej zbyt głośno, natomiast dużą karierę robi w Czechach
![]()
Ten kot to ja! 24/7/365Ale mnie już progesteron zaczyna poniewierać... Oj ciężkie czasy przed moim mężem. Czarne chmury zawisły nad jego losem w dniu dzisiejszym.
.![]()
Poznań?Wszyscy mają palmy w miastach a u mnie tylko mosty![]()
U nas dzisiaj jest 27 at i jest upałMarzy mi sie juz 28 stopni a i wzwyz. Dla mnie ukrop moze byc caly rok.
Ten mój to dr. Wójtowicz z Cieszyna a ten z Czech to dr. Lipka.A jak się nazywa? Bo chyba u mnie w pracy ktoś też o nim wspominał.
Kraków, Warszawa ?![]()
Zgadza sięCzyżby Wrocław?![]()