niezapominajka876
Fanka BB :)
Ja robiłam takie standardowe, morfologia, b12, d3, glukoza, progesteron, prolaktyna, tsh + cały pakiet od gna (tokso, różyczka etc).A wogole jakieś badania robiliście?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja robiłam takie standardowe, morfologia, b12, d3, glukoza, progesteron, prolaktyna, tsh + cały pakiet od gna (tokso, różyczka etc).A wogole jakieś badania robiliście?
Mi moj mąż mówi na to saszetaNo a jak ja mam mówić na swój wiszący brzuch ? Samara
Rozważam operacje plastykę brzucha ale najpierw muszę 3 dziecko urodzić i wtedy dopiero podejdę do tego na poważnie![]()
U nas w ogole hotel się nie popisał bo dostaliśmy osobne łóżkaale już po całej nocy było nam to bez różnicy.
Whaaaat serio? Ślina zabija plemniki? To może dlatego nam nie wychodzi bo u nas zawsze dużo ślinyU mnie nie przejdzie... W sensie stary na pewno był by chętny ale ja mam obiekcje co to takich zabaw w okresie owulacji... Zawsze mówię mojemu ... ,, ślina zabija plemniki "![]()
No troszkę dziala na niekorzyśćWhaaaat serio? Ślina zabija plemniki? To może dlatego nam nie wychodzi bo u nas zawsze dużo śliny
Mózg mi wybuchł. To chyba muszę nam kupić jakiś żel, macie coś do polecenia?No troszkę dziala na niekorzyść![]()
No troszkę dziala na niekorzyść![]()
No nie powiem szok byl, ale o 4 nad ranem było nam wszystko jedno .O kuźwa
No to już jest hit.
Ale to w każdą stronę?
Poślizg na dziupli i poślizg na dzięcioła tak samo?![]()