reklama
loumarie
Fanka BB :)
Ja się mało odzywam bo w sumie to zostaje mi tyle co czekać na test na koniec przyszłego tygodnia, będę wtedy 12dpo to akurat będziemy mogli zweryfikować czy się udało.
Mąż mój dzisiaj chciał mi zajrzeć w kalendarzyk to doszliśmy do wniosku, że i tak się dobrze spisaliśmy w tym cyklu, seks regularnie co dwa dni, a tym dzień przed owu i 2 dni przed. Zobaczymy co z tego wyniknie, ale mój mąż jest strasznie nakręcony i to przeżywa i ja też mu chyba nie chcę dodatkowo dokładać.
Ale to bądź, rozmawiamy nie tylko o testowaniuJa się mało odzywam bo w sumie to zostaje mi tyle co czekać na test na koniec przyszłego tygodnia, będę wtedy 12dpo to akurat będziemy mogli zweryfikować czy się udało.

Ja dziś połamana wstałam, krzyz jak u starej babci boli, ale też pospałam nadprogramowo do 8:30...teraz kawa na rozruch...zbożowa

loumarie
Ale to bądź, rozmawiamy nie tylko o testowaniu![]()
Ja dziś połamana wstałam, krzyz jak u starej babci boli, ale też pospałam nadprogramowo do 8:30...teraz kawa na rozruch...zbożowa![]()
Nie no ja wiem, ale ciężko mi się czyta jak ktoś z każdej strony wszystkiego się dopatruje bo zaraz będzie udzielać się to też mi. A że ja nie testuję wcześnie np. w tym 8dpo to też muszę wytrzymać dłużej bo cały tydzień.

Staram się obecnie wcale nie myśleć czy ta ciąża może być czy nie.
Z resztą szczerze to mam presję z każdej strony - męża, teściów, rodziny swojej, już nawet dalsza rodzina mnie dopytuje że to co z tym dzieckiem, w pracy nawet mój własny szef mi rzuca hasełka, że jakie to macierzyństwo wspaniałe jest.

Smacznej kawy bo też piję.

Angiee
Ja bym chętnie testowała dużo później, ale niestety u mnie jest problem z utrzymaniem ciąży i ważne jest dla mnie, by ją wyłapać jak najwcześniej.Nie no ja wiem, ale ciężko mi się czyta jak ktoś z każdej strony wszystkiego się dopatruje bo zaraz będzie udzielać się to też mi. A że ja nie testuję wcześnie np. w tym 8dpo to też muszę wytrzymać dłużej bo cały tydzień.
Staram się obecnie wcale nie myśleć czy ta ciąża może być czy nie.
Z resztą szczerze to mam presję z każdej strony - męża, teściów, rodziny swojej, już nawet dalsza rodzina mnie dopytuje że to co z tym dzieckiem, w pracy nawet mój własny szef mi rzuca hasełka, że jakie to macierzyństwo wspaniałe jest.
Smacznej kawy bo też piję.![]()
marietta2112
Dziewczyny widzę kolrjna osoba nie pije kawy, czy to w wyniku zaleceń lekarskich? Ja pije 3-4 małe lungo czarne codziennie ..Ale to bądź, rozmawiamy nie tylko o testowaniu
Ja dziś połamana wstałam, krzyz jak u starej babci boli, ale też pospałam nadprogramowo do 8:30...teraz kawa na rozruch...zbożowa![]()
Eveline.eve
Chłop wściekły, zatrzasnęłam kluczyki w aucie. Zapasowe 150 km dalej. Ja pierdole
Paula. sz
Na pierwszy rzut nic nie widać,po przybliżeniu coś tak ,ale jak na 12 dni po powinna być wyraźniejsza kreska .Hej
Dziś 12 dpo i chyba widzę cień cienia
Jeśli owulacja była potwierdzona,jeśli nie to możesz być 8-9 lub nawet 10 dni po.
reklama
loumarie
Ja bym chętnie testowała dużo później, ale niestety u mnie jest problem z utrzymaniem ciąży i ważne jest dla mnie, by ją wyłapać jak najwcześniej.
Żeby była jasność, ja nie uderzam w nikogo personalnie, tylko po prostu odpowiadam Lunie.
Nie zabraniam nikomu mówienia o tym kiedy chce testować czy szukania sobie objawów.