Paula. sz
Fanka BB :)
Bierzcie się do roboty .jedyna przyjemna robotaUlalaZobacz załącznik 1706821 chyba sobie tą owulacje wymodliłam na weekend![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bierzcie się do roboty .jedyna przyjemna robotaUlalaZobacz załącznik 1706821 chyba sobie tą owulacje wymodliłam na weekend![]()
Ja jednego dnia miałam na początku lh kiepskie a że czułam że będzie owulacja to zrobiłam 4 testy i wylapalam peak i zaszłam w ciążęAle strasznie szybko mo zeszło![]()
Wow, ale różnica po dwóch godzinach ? Ma pewno nie był mocz rozcieńczony ? Ja bym uznała to jako pik ale jeszcze zrobiła sobie wieczorem test.Mam rozumieć że to jednak był pik? Bo teraz test blady jak moja dupa po zimieZobacz załącznik 1706841
Ja dziś robiłam przez trzy godziny rozsady w ogrodeczku, potem pakowanie, bo jutro rano ruszam w delegacje do Zakopanego. Życzę sobie okresu w jej trakcie żeby za tydzień się szykować na owulaki pomalutku...Ja dziś wstałam o 7, a od 9 do 15 na zajęciach byłam, więc niedawno wróciłam do domua na 17:30 jedziemy na grilla do teściów
![]()
A siuski? Dobre byly?Mam rozumieć że to jednak był pik? Bo teraz test blady jak moja dupa po zimieZobacz załącznik 1706841
Haha dobre, robiłam kolejny raz i wyszło 0,9..A siuski? Dobre byly?
Nooo robię zaraz 4 od tego domniemanego piku i oscylują póki co w kolejności 0,13/0,6/0,9...I sprawdzę niedługo 4 raz...Wow, ale różnica po dwóch godzinach ? Ma pewno nie był mocz rozcieńczony ? Ja bym uznała to jako pik ale jeszcze zrobiła sobie wieczorem test.
To dawaj znaka to tam wysiusiałaśNooo robię zaraz 4 od tego domniemanego piku i oscylują póki co w kolejności 0,13/0,6/0,9...I sprawdzę niedługo 4 raz...