reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
@kami1094 a Ty jak się czujesz? Ile patykow już wysikalas i ile bet zrobiłaś?😄😄
Dziękuję, że pytasz! 🥹💝 ja fizycznie czuję się w porządku - w każdym razie nie rzygam. 😂 Dalej się boję i myślę, że to szybko nie minie, ale staram się być dobrej myśli. Na becie byłam w piątek, to był 4 raz (16dpo) i wyszło 333,30. Na patyki sikam dalej, bo ładne kreski wychodzą. 😂

Dziękuję, że pytasz! 🥹💝 ja fizycznie czuję się w porządku - w każdym razie nie rzygam. 😂 Dalej się boję i myślę, że to szybko nie minie, ale staram się być dobrej myśli. Na becie byłam w piątek, to był 4 raz (16dpo) i wyszło 333,30. Na patyki sikam dalej, bo ładne kreski wychodzą. 😂
Już nie Sikaj :D a cycki nie bolą?

Ja dziś odebrałam z paczkomatu owulaki i oczywiście od razu nasikalam z ciekawości 😅 ale nie dość, ze dopiero 10dc to jeszcze mocz rozcieńczony 😅 ale u mnie jeszcze daleko do owu, na pewno minimum tydzień 😁
Ja dziś zamówiłam 🤣 dorzuciłam 3 testy ciążowe żeby były 😅 muszę jeszcze zamówić witaminy bo mi się skończyły, żel grzecznie czeka, także gotowość na ten cykl jest 🩷💫to będzie 3 cykl z testami owu i seksem pod owulację, jak to mówią - do 3 razy sztuka 😆

To wyślij zdjęcie jak kreseczki teraz wychodzą 🤩

reklama

Załączniki

• IMG_8295.jpeg
    IMG_8295.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 84
Do góry