niezapominajka876
Fanka BB :)
Mi też, walczę z sobą żeby nie rzucić l4 na 2/3 dniAle mi się dzisiaj nie chce![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi też, walczę z sobą żeby nie rzucić l4 na 2/3 dniAle mi się dzisiaj nie chce![]()
A mi się dziś chce! Za to wczoraj....Ale mi się dzisiaj nie chce![]()
dziś 11 dpoA ktory to dzien po owulacji?
Mi też, walczę z sobą żeby nie rzucić l4 na 2/3 dni![]()
A mi się dziś chce! Za to wczoraj....
Aha, dopowiem tylko, że wcześniej się starali pół roku i nie wychodziło, i akurat w cyklu gdzie użyli żel to się udalo. Czy to przypadek, nie wiadomo. Jeszcze wcześniej miała 2 poronienia w 7tc.Mi właśnie moja przyjaciółka dziś albo jutro wyśle ten żel FertilSafe Plus, bo tylko raz go użyła i zaszła w ciążę, jest już w 15tc takze już jej nie potrzebny. Fakt faktem uczulił ją, ale opłacało się![]()
Miałam tak samo, dzień po okresieU mnie dziś 4dc a owulak wygląda tak.
Dzisiaj dotrą do mnie te z easyhome to sobie porównam bo tym jednak trochę nie ufam.
Wychodzi na to że szczęśliwyAha, dopowiem tylko, że wcześniej się starali pół roku i nie wychodziło, i akurat w cyklu gdzie użyli żel to się udalo. Czy to przypadek, nie wiadomo. Jeszcze wcześniej miała 2 poronienia w 7tc.
Może poziomy witamin zbadaj? Ja tak miałam całe lata, aż sie wzięłam za poziom głównie wit d, bo był krytycznyJa się od jakiś 2, może 3 tygodni coraz gorzej czuję.
Jestem ciągle zmęczona, oczy mi się zamykają. Jakbym mogła to bym spała cały dzień.
Jutro mam aż lekarza bo to nie jest normalne, nie jestem wstanie funkcjonować
Czuję to samo. Mam dzisiaj wolny dzień i chciałam porządnie ogarnąć dom, a walczę ze soba żeby nie wrócić do łóżkaAle mi się dzisiaj nie chce![]()