Rozbierz ten facelle....na tym na dole nie trzeba się przyglądać..Chyba uznam to chwilowo za urojenia i siknę sobie w poniedziałek, bo na betę nie mam kiedy podlecieć.
No jak nie urojenia moje i męża to raczej powinno ciemnieć.
reklama
Chyba uznam to chwilowo za urojenia i siknę sobie w poniedziałek, bo na betę nie mam kiedy podlecieć.
Nie chcesz skoczyć na betę? Sama się zastanawiam czy nie zrobię po prostu bety zamiast się posiłkować z testami gdy przyjdzie czas
Chyba uznam to chwilowo za urojenia i siknę sobie w poniedziałek, bo na betę nie mam kiedy podlecieć.
Dobra, widzę!
loumarie
Fanka BB :)
Nie chcesz skoczyć na betę? Sama się zastanawiam czy nie zrobię po prostu bety zamiast się posiłkować z testami gdy przyjdzie czas![]()
Nie to że nie chce, po prostu nie dam rady w poniedziałek/wtorek.
niezapominajka876
Ja chodzę na betę bo nie ufam sikańcomNie chcesz skoczyć na betę? Sama się zastanawiam czy nie zrobię po prostu bety zamiast się posiłkować z testami gdy przyjdzie czas![]()
Nie to że nie chce, po prostu nie dam rady w poniedziałek/wtorek.![]()
Rozumiem
Zostaje nam trzymać kciuki za wynik i Twoją cierpliwość do poniedziałku
Ja chodzę na betę bo nie ufam sikańcom![]()
Akurat betę dla kliniki mam zrobić 26 czerwca dopiero a teoretycznie okres mam mieć 24 więc zobaczymy czy w ogóle zdążę
daariaa9
Na dolnym widać od razu, rozbierz facelle, poświeć latarką czy cośDziewczyny, to jakieś jaja.
Znowu coś mam na tym easy@home.
Na Facelle ja chyba nie widzę, ale mój mąż na mnie krzyczy (bo się przepychał te testy ogladac) że on rzekomo i na Facelle widzi.
Dołączam foto. Ciemne, bo ja mam ciemny dom.![]()
loumarie
Odnoszę wrażenie, że coś widzę na tym Facelle ale znaaacznie delikatniejszego niż na tym easy at home. Ale nie znam się na facelle i nie wiem, może to jakaś linia fabryczna? 
Najlepiej widzę to jak przerabiam zdjęcie na czarno białe.
Więc dołączam wersję dla ślepych jak ja. 
Kur... kto to widział takie zabawy.
Najlepiej widzę to jak przerabiam zdjęcie na czarno białe.
Kur... kto to widział takie zabawy.
Załączniki
reklama
Podziel się: