reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Ja 15 dzien cyklu a peaku jak niema tak niema .
Oczywiście śluz jak kisiel .
Ból jajnika tzn obu i nichuja niema peaku wieczorem zrobię następny.
Coś czuję ze ten cykl będzie dlugi .
Mam podobnie, robię testy owulaki i na razie nie wygląda na to, żeby owulacja miala być w ten długi weekend.. ehhh, a tak liczyłam, chyba, że to jeszcze dopiero może ruszyć? W kwietniu z sejsu 11dc była ciąża, a teraz trzymam męża w blokach startowych 🤣
Tak myślę, że ta suplementacja mi mogła namieszac, bo teraz pierwszy miesiąc tak regularnie biorę: Pueria Uno, Nac, Inozytol, wiesiołek i D3.
1000136891.jpg

reklama
U mnie test owu bardzo blady jak na 16dc. Może ściemnieje w ciągu dnia, a może owu się przesunęła 🫣nawet takie jednodniowe przesunięcie byłoby mi na rękę.
Stres przed ślubem może namieszac w cyklu. Ja po 3 miesiące miałam zanik miesiączki... ginekolog mi wtedy mowil, że stres bardzo wpływa na cykl.

reklama
Mam podobnie, robię testy owulaki i na razie nie wygląda na to, żeby owulacja miala być w ten długi weekend.. ehhh, a tak liczyłam, chyba, że to jeszcze dopiero może ruszyć? W kwietniu z sejsu 11dc była ciąża, a teraz trzymam męża w blokach startowych 🤣
Tak myślę, że ta suplementacja mi mogła namieszac, bo teraz pierwszy miesiąc tak regularnie biorę: Pueria Uno, Nac, Inozytol, wiesiołek i D3.
Zobacz załącznik 1708480
18 dc i brak owu, wow szykuje się długi cykl 🫣

Do góry