No też pokładałam nadzieję, mimo że seksu mało ale no cóż..Dobrze że juz jasność ale każda liczyła na inne wieści![]()
Losy seksow w lipcu jeszcze gorzej się zapowiadają więc lipa.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No też pokładałam nadzieję, mimo że seksu mało ale no cóż..Dobrze że juz jasność ale każda liczyła na inne wieści![]()
No jest bez przypatrywania się.Zrobiłam drugi test i tez cień, na żywo lekko różowy sie wydaje![]()
No jest !Zrobiłam drugi test i tez cień, na żywo lekko różowy sie wydaje![]()
Jest i to nie jest raczej testowaZrobiłam drugi test i tez cień, na żywo lekko różowy sie wydaje![]()
Ile dpo dziś ?Zrobiłam drugi test i tez cień, na żywo lekko różowy sie wydaje![]()
Zrobiłam drugi test i tez cień, na żywo lekko różowy sie wydaje![]()
Boli jajnik, śluz płodny a testy ledwo ledwo. Teraz nie wiem, kupić domowe laboratorium jeszcze do porównania czy nie. Mam wrażenie że slabo sie wybarwiaja albo będzie bezowulacyjnyWedług mnie to chyba dają radę ale nie sprawdzałam nimi wszystkich dni płodnych - w nowym cyklu się przekonam- ale porównując do domowego lab to ładnie się wybarwiały a po piku jaśniały. Za te pieniądze to mam trochę dystans do nich ale jak dla mnie są lepsze niż z Horien
Jest jest!Zrobiłam drugi test i tez cień, na żywo lekko różowy sie wydaje![]()