Poka! A nie tu jakieś czary mary odprawiaszNie wiem wlasnie. Raz widze, za chwile nic.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poka! A nie tu jakieś czary mary odprawiaszNie wiem wlasnie. Raz widze, za chwile nic.
Piękna kreskaDziękuję
Jasne, że powtarzałam!
7 cykl starań, ale 4 z testami owulacyjnymi, ciąża 5 (2 poronienia, córeczka, biochem)
Komisja czeka na zdjęcieNie wiem wlasnie. Raz widze, za chwile nic.
PokazujNie wiem wlasnie. Raz widze, za chwile nic.
Jutro gin więc zobaczymy czy będzie owu, póki co jakoś nie bardzo te testy a jajnik zdrowo na@*€&@la i śluz dosłownie zalewa. Trzeba działać dzisiajWynalazła je @LadyStrejser, też je zamówiłam i też wam polecałam![]()
Gowno widac na zdjeciu. Na zywo no cos jest ale zalezy jak spojrzec. Niby 8 dpo, moze byc tez 7 jak i 9.Poka! A nie tu jakieś czary mary odprawiasz
Dawaj fotkę!Czy mu ufamy testom facelle?
Jest zaciemnienie w miejscu 2giej kreski by nie powiedzieć ZNOWU WIDZE HUJOCIEN, WY TEZ PRAWDA?!Gowno widac na zdjeciu. Na zywo no cos jest ale zalezy jak spojrzec. Niby 8 dpo, moze byc tez 7 jak i 9.
O widzisz, a u mnie się wszystko zgrywało w czasie.Jutro gin więc zobaczymy czy będzie owu, póki co jakoś nie bardzo te testy a jajnik zdrowo na@*€&@la i śluz dosłownie zalewa. Trzeba działać dzisiaj![]()
Ja nic nie widzęGowno widac na zdjeciu. Na zywo no cos jest ale zalezy jak spojrzec. Niby 8 dpo, moze byc tez 7 jak i 9.