kami1094
Fanka BB :)
Bardzo delikatnie, ale coś tam faktycznie przebija jak się dobrze spojrzyGowno widac na zdjeciu. Na zywo no cos jest ale zalezy jak spojrzec. Niby 8 dpo, moze byc tez 7 jak i 9.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo delikatnie, ale coś tam faktycznie przebija jak się dobrze spojrzyGowno widac na zdjeciu. Na zywo no cos jest ale zalezy jak spojrzec. Niby 8 dpo, moze byc tez 7 jak i 9.
Tak ja widzęJest zaciemnienie w miejscu 2giej kreski by nie powiedzieć ZNOWU WIDZE HUJOCIEN, WY TEZ PRAWDA?!
To może zapisz się na jutro na testowanie, powtórzysz test tu razem z naszą komisją kreskowaDziewczyny a czy jest jakiś ogólny wątek Staraczek 2025? Czy z miesiąca na miesiąc jest tworzony wątek? Chciałabym do Was dołączyć, bo nie sądzę,że to co widzę na teście to pozytywo pierwsze dziecko starałam się 2 lata
Hej !Dziewczyny a czy jest jakiś ogólny wątek Staraczek 2025? Czy z miesiąca na miesiąc jest tworzony wątek? Chciałabym do Was dołączyć, bo nie sądzę,że to co widzę na teście to pozytywo pierwsze dziecko starałam się 2 lata
O to może zapisze się na piątek, bo to mój dzień spodziewanej miesiączkiTo może zapisz się na jutro na testowanie, powtórzysz test tu razem z naszą komisją kreskowa![]()
Dziękuję!TRZYMAMY KCIUKI MOCNO MOCNO!![]()
Ja Cię pamiętam ze starych wyjadaczekO to może zapisze się na piątek, bo to mój dzień spodziewanej miesiączkijeśli się zgodzicie to ja chętnie
![]()
Ja teżJa Cię pamiętam ze starych wyjadaczek![]()
A jaki ten test z dzisiaj?O to może zapisze się na piątek, bo to mój dzień spodziewanej miesiączkijeśli się zgodzicie to ja chętnie
![]()