Dokładnie!Ale co by Ci dał seks po piku?ewentualnie ten jeden dzień warto, ale zawsze piszę, że jeśli ma być tylko jeden seks to lepszy w dzień piku niż dzień po
![]()
Nie ma niestety...Dziewczyny czy w biedronce są testy ciążowe?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie!Ale co by Ci dał seks po piku?ewentualnie ten jeden dzień warto, ale zawsze piszę, że jeśli ma być tylko jeden seks to lepszy w dzień piku niż dzień po
![]()
Nie ma niestety...Dziewczyny czy w biedronce są testy ciążowe?![]()
Dzień po piku by jeszcze doładował pleminikiAle co by Ci dał seks po piku?ewentualnie ten jeden dzień warto, ale zawsze piszę, że jeśli ma być tylko jeden seks to lepszy w dzień piku niż dzień po
![]()
U nas dokładnie tak samoO matko ja mam tak samoi później przed samą imprezą jesteśmy pokłóceni
![]()
Plemniki nie są zdolne do zapłodnienia od razu po stosunku - muszą „dojrzewać” w kobiecych drogach rodnych przez około 6 godzinDzień po piku by jeszcze doładował pleminikinie wiem, szukam jakiegoś powodu czemu nam nie wychodzi a wszyscy zachodzą w ciążę tak szybko. Kupiłam jednak tego prozka i pójdę zrobić jutro.
Mam wyniki! Szok, ze tak szybko!
Chyba spoko, co nie?
Tylko ta wit.D3 do pilnownaia
Nigdy nie widziałamDziewczyny czy w biedronce są testy ciążowe?![]()
Wpisałam w wujka Google i podobno są (albo były)Nigdy nie widziałam![]()
U mnie nigdy nie widziałamWpisałam w wujka Google i podobno są (albo były) Zobacz załącznik 1709668