reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Jutro idę zrobić panel tarczycowy dla Endo to będzie 25dc, czy warto jakieś badanie zrobić jeszcze w tym dniu cyklu czy nie ma sensu? Zapisałam się też na monitoring owulacji 9 lipca, do tego czasu myślałam prolaktyne zrobić i estradiol ok 5dc

Możesz zrobić to co jest jako pozostałe dni, a nie badałaś:

31.jpg

reklama
Powiem Wam dziewczyny, że czuję niepokój w sobie. Nie chcę utknąć znowu na forum Staraczek na dwa lata, albo i dłużej 😔

Wiem, że łatwo powiedzieć i ciąży od tego nie będzie ale może spróbuj myśleć nieco bardziej optymistycznie 🫂
Ja też miałam nadzieję, że szybko nam pójdzie a tu prawie dwa lata już 😅

Mnie mąż zabiera na bali 😆 na bale haha on baluje siano a ja owijam bale 😆 słońce jest tylko morza brakuje 😅

Wiesz, ponoć liczą się chęci 😁

U mnie się nic nie urpdzi poza tym co we wtorek ale za Twój prożek trzymam kciuki 😀

o to, to! 😁
jak będzie ładny prożek to kupuję pizzę 🤭

U mnie dzisiaj też będzie pizza ale wróciłam do diety więc będzie z serka wiejskiego 😁

Wiem, że łatwo powiedzieć i ciąży od tego nie będzie ale może spróbuj myśleć nieco bardziej optymistycznie 🫂
Ja też miałam nadzieję, że szybko nam pójdzie a tu prawie dwa lata już 😅
Tak pewnie, ja ogólnie jestem raczej pozytywnie nastawiona na życie i cieszę się, że zaczęliśmy się starać o drugie, ale dosłownie zaczęły mi się przypominać te wszystkie przygotowania, później szpitale, niekończące się wizyty u specjalistów, zastrzyki w brzuch i tony różnych tabletek....i się zestresowałam 😅 i nie wiem czemu, ale czuję jakaś presję mojego otoczenia i też nacisk na wiek (mam 30lat)

Tak pewnie, ja ogólnie jestem raczej pozytywnie nastawiona na życie i cieszę się, że zaczęliśmy się starać o drugie, ale dosłownie zaczęły mi się przypominać te wszystkie przygotowania, później szpitale, niekończące się wizyty u specjalistów, zastrzyki w brzuch i tony różnych tabletek....i się zestresowałam 😅 i nie wiem czemu, ale czuję jakaś presję mojego otoczenia i też nacisk na wiek (mam 30lat)

Rozumiem 🫂
U mnie pierwsza ciąża była bardzo spokojna a i starać się długo nie musieliśmy, nie to co teraz 🤣 no ale byłam prawie 10 lat młodsza 😅

Zrób drożność jajowodu tego zapchanego :)
Obyś nie musiała znowu tu tyle siedzieć , tego Ci życzę ♥️
Tak też myślę że od tego zacznę, jeśli 🐒 jutro przyjdzie dzwonie od razu do mojego gina, który mi pomógł zajść w pierwszą ciążę i umówię się na monitoring i pogadam z nim co i jak 😊 działanie to najlepsze co może mnie uspokoić

Dzień dobry ☕

My już w drodze do Kliniki na tą moją betę 😅 nawet nie będę brała kodu do Diagnostyki żeby sprawdzać, poczekam aż wyniki będą na portalu pacjenta 😜

Jak Wasze nastroje moje Drogie? 🤗

Ja dziś byłam na morfologii i progu, oczywiście korciło mnie dorzucić betę, ale chyba bym pobiła rekord robiąc ją w 3 dpt 🤣🤣🤣

reklama
Ja też mam 30 i wcale się nie czuje na tyle 😀 wierzę, że szybko Wam się uda! 🌺:)

Do góry