Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczyny w czerwcu minął równo rok jak jestem na tym forum ( ostatnio z małą przerwa bo odpuściłam ) i dziś moje oczy to ujrzały … jestem w szoku nie wiem co robić bo akurat jestem w trakcie rozwijania na grubo swojej firmya tak coś czułam jak kichłam taki dziwny ból i ciągnięcie poczułam
Wzajemnie, ja się zbieram do pracy, na szczęście dziś jakby chłodniej, za to w następnym tygodniu mam prognozę iście Egipska....33 st![]()
Gratuluję i życzę każdej z nas takiej krechy![]()
Ogólnie dobrze, ale teraz się czuję jak wydmuszka.Z 6 probówek ze mnie ściągnęli.
Ale tłuściutka kreska !Hej dziewczyny w czerwcu minął równo rok jak jestem na tym forum ( ostatnio z małą przerwa bo odpuściłam ) i dziś moje oczy to ujrzały … jestem w szoku nie wiem co robić bo akurat jestem w trakcie rozwijania na grubo swojej firmya tak coś czułam jak kichłam taki dziwny ból i ciągnięcie poczułam
Trzymam kciukasy mocno mocno, super logistyka!!!! Tulam!Uf kochane, jestem po wizycie u gin. Owu byla rano czyli dosłownie po najmocniejszym teście, potwierdzone na wizycie. Endo grube i ładne, jajniki "ładnie unaczynione". Lekarz sprawdziła wyniki krwi z poczatku cyklu, wszystko jest w porządku. Stosunki w sobotę, wtorek i dzisiaj w nocy. Teraz pozostaje trzymać kciuki i najgorsze 2 tyg czekania![]()
Też bym sobie zjadła torcikDziękuję bardzo za życzenia Dziewczynki❤ Mąż mnie dzisiaj zabiera na obiad, zaraz zjem śniadanie i potem dziubnę torcik.
![]()
Też bym sobie zjadła torcik![]()