reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
Cześć dziewczynki! Jak mija sobota?
Ja trochę popracowałam i myślę co zrobić z resztą dnia 😏
Z dobrych wieści, po paru dniach rozmów z M, kupujemy drugie mieszkanie 🥳 plan jest taki, aby w tym zostały nasze pelnoletnie dzieci a my na drugie 😊
Wszystko się układa w jedną całość, bo na to drugie moglibyśmy się wprowadzić w styczniu, więc idealnie 🥹

Ja wracam właśnie od taty, byłam od wczoraj mu trochę ogarnąć dom i pogotowac obiady - od śmierci mamy tak jeździmy na zmianę do niego z siostrą co tydzień.
Zobaczymy jak tam moje zwłoki w domu się miewają 🤭 wczoraj mąż moj mial imprezę integracyjną z trenerami z pracy więc pewnie jest lichutki i jako dobra żona wiozę ze sobą rosołek żeby go postawić na nogi.

U mnie nudy, szpital domowy cd. Mój mąż to wg niego jest umierający 🤯 wkurza mnie na maksa, gardlo go boli i nie będzie nic mówił a żeby chore dziecko nie drobić to będzie w drugim pokoju leżał, a jak mu sie polepszy to zagra w grę na kompie bo juz chyba z 2 lata w noc nie grał, no jak nic ukatropic chłopa 😅

reklama
Cześć dziewczynki! Jak mija sobota?
Ja trochę popracowałam i myślę co zrobić z resztą dnia 😏
Z dobrych wieści, po paru dniach rozmów z M, kupujemy drugie mieszkanie 🥳 plan jest taki, aby w tym zostały nasze pelnoletnie dzieci a my na drugie 😊
Wszystko się układa w jedną całość, bo na to drugie moglibyśmy się wprowadzić w styczniu, więc idealnie 🥹
Czekaj @Lunaa09 Ty już masz pełnoletnie dzieci? Wiedziałam, że gromadka jest, ale nie sadziłam, że z takim rozstrzalem. Szacun Mamita ❤️

Do góry