reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
Można mi wpisać okres, ten cykl wyjątkowo krótki 23 dni, gdzie zazwyczaj miałam takie po 28 dni 😯 Mąż odebrał wyniki badań nasienia, miał też te rozszerzone, wszystko super z wyjątkiem morfologii 0%, drugi raz taki wynik 🥹 Miał wizytę u urologa/androloga, żylaki powrózka nasiennego wykluczone. Lekarz kazał powtórzyć badania hormonalne i zrobić test ROS i dalej brać suple. Myślałam, żeby dołożyć mu NAC, ubichinol i olej z czarnuszki. Udało się którejś z Was podnieść morfologię plemników u partnera? Czuję taką presję, że jeśli tego nie poprawimy to do ciąży nie dojdzie 😕😢

Można mi wpisać okres, ten cykl wyjątkowo krótki 23 dni, gdzie zazwyczaj miałam takie po 28 dni 😯 Mąż odebrał wyniki badań nasienia, miał też te rozszerzone, wszystko super z wyjątkiem morfologii 0%, drugi raz taki wynik 🥹 Miał wizytę u urologa/androloga, żylaki powrózka nasiennego wykluczone. Lekarz kazał powtórzyć badania hormonalne i zrobić test ROS i dalej brać suple. Myślałam, żeby dołożyć mu NAC, ubichinol i olej z czarnuszki. Udało się którejś z Was podnieść morfologię plemników u partnera? Czuję taką presję, że jeśli tego nie poprawimy to do ciąży nie dojdzie 😕😢
A co mąż bierze na poprawę nasienia?dzisiaj już nie znajdę wyników jutro sprawdzę i napiszę ci jakie u mojego były,i co wtedy brał na poprawę to dobrych parę lat temu było więc nie pamiętam ale szybko mu się poprawiły wyniki,teraz badał to ma idealne

Dziewczyny, jak często się seksicie? No kurde, ja mam ochotę a mój ,,nie ma owulacji raz dziennie wystarczy". No kurde...
Raz dziennie to się nie dziwię, że ma dość 🫣🤭 mój też nie miałby ochoty codziennie się seksić, ja tym bardziej 😅 u nas najczęściej akurat seksy wypadają przed płodnymi i w trakcie płodnych, później po maratonie seksow w trakcie owulacji to już do okresu mamy dość hahaha 🤣

reklama
Do góry