Leanne
Fanka BB :)
Aaaaaa super !Ivf musi poczekać![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaaaaa super !Ivf musi poczekać![]()
nie są konieczne ale ja zdecydowanie polecam zrobić. Gdybyśmy my nie zrobili to pewnie byśmy bezsensownie podchodzili do transferówDziewczyny, które robiły badania genetyczne w Kato, powiedzcie proszę czy te badania są wymagane przy podejściu do IUI lub IVF?
A miałaś to zalecone brać też jakbyś w ciążę zaszła?***** laski siedzę i ryczę nie wiem co robić
Zapodawać wieczorem ten Accofil jechać ze sprawą… już wezmę proga zapobiegawczo.
Boję się trochę tej heparyny brać.
Ja pierdziele!!!!
+ jeszcze sam fakt że można zrobić za darmo, to już w ogóle nie widzę powodów czemu z tego nie skorzystaćnie są konieczne ale ja zdecydowanie polecam zrobić. Gdybyśmy my nie zrobili to pewnie byśmy bezsensownie podchodzili do transferów![]()
tak, od pozytywnego testu. Natomiast bez leków dwa razy doszliśmy do etapu serduszka. Z lekami nam się nie udało.A miałaś to zalecone brać też jakbyś w ciążę zaszła?
Niech ta dobra passa trwa i doprowadzi do dwóch kreseczekMoja dobra passa trwa, jestem po kolejnej wizycie u spoko endokrynologa w luxmedzieostatnio tsh mi podskoczyło do 2 z hakiem i poszłam na konsultacje, powiedziała że ogólnie wynik jest ok ale skoro będziemy zaczynać niedługo stymulację to zapisała euthyrox w najmniejszej dawce, bo po tych lekach może jeszcze bardziej podskoczyć
więc kolejna sprawa odhaczona
Ja normalnie żyje i się nie ogaraniczam,jak mam ochotę wypić lampkę wina to pije,wiadomo nie codziennie ale raz na jakiś czasJeśli pozwalacie sobie od czas do czasu na drinka czy dwa to tylko w czasie od okresu do owulacji i potem do testowania/okresu przerwa? Czy dopiero od pozytywnego testu byście w 100% odstawiły alko? Nie mówię o żadnym nałogowym piciu oczywiście.