reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Ja mam dzisiaj 7dc i najlepiej bym już owulaki robiła 😆
Mam jeszcze taką końcówkę plamienia,okres się kończy i dobrze :) muszę Starego trochę rozruszać przed płodnymi:)
Jeszcze trochę i będzie miał dużo wolnego w czasie między świętami a sylwestrem - obyśmy się nie pozabijali bo czasami przez sam weekend,gdy jesteśmy cały czas razem to mnie drażni niemiłosiernie 🤣
A teraz jeszcze świąteczny czas to też taka atmosfera nerwowa,w styczniu montują nam okna na budowie to mąż już tym żyje i się zamartwia finansami a też prezenty dla dzieci przygotować musimy (skromne bo mamy 15 dzieci w rodzinie 🫣😆) także taki szalony czas przed nami. Jedyny plus ,że nie mamy grypska żadnego -póki co:)
Wow, dajecie prezenty wszystkim dzieciakom? W tyłkach im się poprzewraca 😂😂 U nas na szczęście już się odeszło od tego pomysłu, tylko najmłodsi dostają jakieś drobiazgi

reklama
Heja. Dzisiaj już miałam chęć pojechać na betę ale się wstrzymałam. Jutro pojadę sobie zrobić badania typu ferrytyna bo już nie pamiętam kiedy ostatnio robiłam a włosy lecą jak szalone.

Wczoraj przesiadłam się z apki WomanLog (po około 15 latach! 🙈) na Flo. Zapłaciłam roczną subskrypcje na flo, oby była lepsza. 😊

@Dorka66 jak pierdyknie nam tu serducho to nawet na @Hermeneg w styczniu sie nie zatrzyma, tylko poleci jeszcze dalej :D tu jak domino od tego momentu bedzie :D

A ty bzdziagwa, kawy brakuje, ale Ty chyba jeszcze spisz po nocce nie?

Trochę posiadałam na forach, niekoniecznie polskich i jakoś się podłamałam. Nasze wyniki czy tam podobne, wszędzie kończyly się w najlepszym wypadku in vitro i zwykle od dawcy. Po cholerę ja to czytam... Mamy coś ustalone w ja jak koń pod górę torturuje swój mózg. Jasna cholera.

Zorientowalam sie, ze ja ciagle marudze na swoj cykl, ale nie od parady to maruda dzierzy laczka 😂 wiec narzekam znowu, taki popierdzielony teraz byl, 3 podejscia odnotowalam do owu, jutro bedzie 3 dzien wyzsYch temp, wiec oficjalnie sobie potwierdze tego 18 dnia w koncu, ale tak mnie cycki (sutki w zasadzie) bola, a nigdy nie bola… hormony czuje ze tancza mi wewnatrz jakas czacze normalnie :D

reklama
Zorientowalam sie, ze ja ciagle marudze na swoj cykl, ale nie od parady to maruda dzierzy laczka 😂 wiec narzekam znowu, taki popierdzielony teraz byl, 3 podejscia odnotowalam do owu, jutro bedzie 3 dzien wyzsYch temp, wiec oficjalnie sobie potwierdze tego 18 dnia w koncu, ale tak mnie cycki (sutki w zasadzie) bola, a nigdy nie bola… hormony czuje ze tancza mi wewnatrz jakas czacze normalnie :D
A masz możliwość podejść na monitoring? Ja za mało regularnie spie żebg badać temp, owulki przy podejrzeniu pcos mi nie wychodziły albo ich nie ogarnelam więc ja biegam na monitoring.

Ps. O laczka zawsze możemy zawnioskowac i będziesz sama sobie wymierzać 😂

Do góry