reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Trochę posiadałam na forach, niekoniecznie polskich i jakoś się podłamałam. Nasze wyniki czy tam podobne, wszędzie kończyly się w najlepszym wypadku in vitro i zwykle od dawcy. Po cholerę ja to czytam... Mamy coś ustalone w ja jak koń pod górę torturuje swój mózg. Jasna cholera.
Ale każdy przypadek jest inny, nie można tak się zadręczać, bo wpadniesz otchłań beznadziei 😣 a to raczej nie pomaga w zajściu w ciążę. Trzymamy tu kciuki za każdą z osobna, ale każda ma inny bagaż doświadczeń i z czym innym się zmaga 😘 musimy wierzyć że będzie dobrze

reklama
Trochę posiadałam na forach, niekoniecznie polskich i jakoś się podłamałam. Nasze wyniki czy tam podobne, wszędzie kończyly się w najlepszym wypadku in vitro i zwykle od dawcy. Po cholerę ja to czytam... Mamy coś ustalone w ja jak koń pod górę torturuje swój mózg. Jasna cholera.
A dlaczego nie spróbujecie od razu podejść do in vitro? Przepraszam, ale nie pamiętam już, jaki dokładnie macie plan. Bo teraz suplementacja na poprawę nasienia, tak? I ile czasu trzeba czekać na rezultaty?

No chyba żartujesz, wiadomo, że jutro ma być testowane 😜 Tylko kup jakiegoś czułego pinka. Bo to tak jakby będzie 10dpo, dobrze myślę?

Ja to tak jako tako 😉😜 Dziękuję, że pytasz. Czekam na okres i będziemy działać na pełnych obrotach, to mi zawsze poprawia humor, bo ja najbardziej nie lubię takiego zawieszenia, muszę ciągle działać, coś robić.
Tak jutro będzie tak jakby 10dpo, tylko, że tak jak pisałam wczoraj zawaliłam sprawę i kupiłam same 25tki testy, nie udało mi się potem mimo chytrego planu dokupić w rossmanie bo stary się uparł, że idzie ze mną, a jakby zobaczył, że kupuję kolejne testy to by mi łeb przy samej d... urwał chyba 🤣🤣 a dziś raczej nie będę w mieście żeby kupić jakiś czuły, więc chyba zostaje jednak wstrzymać się do piątku jak zakładał pierwotny plan bo wątpię żeby jutro na 25tce coś wyszło 🤷‍♀️

Odlacze Ci internet!

A masz możliwość podejść na monitoring? Ja za mało regularnie spie żebg badać temp, owulki przy podejrzeniu pcos mi nie wychodziły albo ich nie ogarnelam więc ja biegam na monitoring.

Ps. O laczka zawsze możemy zawnioskowac i będziesz sama sobie wymierzać 😂
W razie w bede kombinowac z monitoringiem ale moze byc ciezko, zwlaszcza orzy takich przesunieciach o z dupy :D

Ale mierze pieknie, przykladnie i w pelni zaangazowana :D ale nie no serio, roznica w sladowych ilosciach miedzy dniami, pomiar byl sam w sobie ok..

Tak jutro będzie tak jakby 10dpo, tylko, że tak jak pisałam wczoraj zawaliłam sprawę i kupiłam same 25tki testy, nie udało mi się potem mimo chytrego planu dokupić w rossmanie bo stary się uparł, że idzie ze mną, a jakby zobaczył, że kupuję kolejne testy to by mi łeb przy samej d... urwał chyba 🤣🤣 a dziś raczej nie będę w mieście żeby kupić jakiś czuły, więc chyba zostaje jednak wstrzymać się do piątku jak zakładał pierwotny plan bo wątpię żeby jutro na 25tce coś wyszło 🤷‍♀️
Ty jak ty, nie wiem czy my wytrzymamy do piątku 😂😂😂

Kurde pamiętam czasy jak pinki były w Biedrze 😆 nie masz tam gdzie kupić chociaż jednego z 10tka 😄

A dlaczego nie spróbujecie od razu podejść do in vitro? Przepraszam, ale nie pamiętam już, jaki dokładnie macie plan. Bo teraz suplementacja na poprawę nasienia, tak? I ile czasu trzeba czekać na rezultaty?
4miesiace jak nie będzie poprawy musimy rozważyć nasienie z banku. Lekarz nam daje na naszym, mimo wybrania jednego idealnego plemnika, ok. 10% szans, ale coś tam znowu nie pasuje pani genetyk, a ja nie wiem czy udźwignę cała ta sytuacje. Ba, wiem, że nie. Mąż bierze te garści supli, leków, i ch. Wie czego jeszcze. Jeździ na te masaże, trochę ja, trochę Pan Remigiusz go masuje ale czuję, że to ch. Daje. Nie wiem skąd to wiem, tak czuję badanie nasienia dopiero w marcu na być miarodajne. I tak chce meza w styczniu namówić na badanie tak z partyzanta żeby zobaczyć czy coś się ruszyło. Ale to też złudne bo inne laboratorium to można sobie wyniki gdybać.

reklama
Do góry