reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
No dobrze, nadrobiłam wreszcie, dopisałam testujące i witam oficjalnie w wątku grudniowym 🎄.
Ja dziś zaczęłam kurs kwalifikowanej pierwszej pomocy, po którym -jak zdam egzamin państwowy- otrzymam tytuł ratownika. Ogrom materiału przez najbliższe dwa tygodnie przede mną. Dzis np bylo RKO niemowląt i zatykałam palcem krwotoki z tętnic 😅 jutro intubacje i inne ciekawe rzeczy.
@Zestresowana13 tez widzę cień nadziei na pinku i kreskę cienką na clearblue. Czekamy na powtórkę 🤞🤞
Wooow zazdroszczę 🤩 zawsze chciałam zrobić KPO, tak dla siebie samej, bo pracę mam zupełnie nie związaną z tym tematem

Wooow zazdroszczę 🤩 zawsze chciałam zrobić KPO, tak dla siebie samej, bo pracę mam zupełnie nie związaną z tym tematem
Też sie przymierzałam już z 4 razy, ale w końcu to zakład pracy mnie szkoli. Z uwagi na nacisk na obronność i bezpieczeństwo ludności mamy przeszkolić 20 urzędników i jestem wśród nich 😊

To i ja i ja 🥹

Załączniki

• IMG_6377.jpeg
    IMG_6377.jpeg
    2,1 MB · Wyświetleń: 46
reklama
Do góry