marietta2112
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Domownikow nie ma więc mogę szybko się pochwalić.
Ochlonełam trochę przez dzień i postanowiłam sprawdzić znów dopiero rano, jest jeszcze wcześnie dpo, wieczorem mocz rozcieńczonyboję się nic nie zobaczyć
rano będzie większa pewność co do wyniku
![]()
Wróciłam od fizjoterapeutki uroginekologicznej. Mam cystocele, trzeba regularnie ćwiczyć mięśnie dna miednicy. Są dość napięte, muszę poświęcić uwagę na rozluźnianie ich ale nie jest bardzo źle. Ale trzeba koniecznie zacząć regularnie ćwiczyć i zadbać o to w ciągu dnia. Zmiana nawyków czeka. Nie będzie łatwo.
Ufff nadrobiłam! Witajcie w grudniu !
To będzie nasz miesiąc !
Ja właśnie wzięłam prysznic i pod kołderkę, o 3 pobudka . Oby do piątku
Dzisiaj juz 8 dc
Rano mam nadzieję zobaczyć na forum dwie kreski !
Jak mi ten pierwszy paznokieć nie odklei dziś to będzie cud)))) bo moczyłam szorowałam ręce zmywałam wszystko acetonem także pozdrawiam naprawdę
O kurde ale przygodyKto tu miał wkleić nowe paznokcie? Mam dla was historię paznokciową. Usiadlam do paznokci o 18 i uznałam że jest poniedziałek nie chce mi się do 20-21 dziobać w pazurach więc ściągnęłam starą hybrydę i uznałam że przykleję tipsy z SHEIN które mi przyszły bo są ładne krótkie. Było super ale po pierwszym paznokci wylałam lakier na całe biurko a potem pokleilam sobie obie ręce wiec z pół godziny zrobiło się prawie półtorej… pilnikiem i frezarką resztki kleju ściągałam z rąk. O losie. Ale dobra. Wyszło trochę świątecznie.
Ja właśnie chce też max za 300zl tylko do robienia ciast. Ile ma mocy Twój? Podeślij model proszę.Ja akurat nie wymyślałam jakiegoś wypasionego, ale patrzyłam na rozmiar misy i wykonanie końcówek do ubijania. Wybrałam z firmy Lehmann za 300 stowki, bo ma wbudowaną wagę i podgrzewaną misę do fermentowania ciasta drożdżowego.
Moja teściowa ma boscha, z szatkownicą i różnymi tarkami, ale to juz dużo większa kasa.
Piękne świąteczne !O kurde ale przygodyja miałam wkleić pazy, już Ci podsyłam
![]()
Wy to dzisiaj wyjechalyscie z tymi paznokciami jak ja dopiero przed weekendem robilamKto tu miał wkleić nowe paznokcie? Mam dla was historię paznokciową. Usiadlam do paznokci o 18 i uznałam że jest poniedziałek nie chce mi się do 20-21 dziobać w pazurach więc ściągnęłam starą hybrydę i uznałam że przykleję tipsy z SHEIN które mi przyszły bo są ładne krótkie. Było super ale po pierwszym paznokci wylałam lakier na całe biurko a potem pokleilam sobie obie ręce wiec z pół godziny zrobiło się prawie półtorej… pilnikiem i frezarką resztki kleju ściągałam z rąk. O losie. Ale dobra. Wyszło trochę świątecznie.