reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
Domownikow nie ma więc mogę szybko się pochwalić.

Super 🤩😍
A masz apkę Rossmanna? Teraz jest kalendarz adwentowy do odkrywania i jak zobaczysz co tam dzisiaj jest to bedziesz zadowolona! 😁
nie chcę tu pisać żeby nikomu zabawy nie psuć jak coś 😊

Ochlonełam trochę przez dzień i postanowiłam sprawdzić znów dopiero rano, jest jeszcze wcześnie dpo, wieczorem mocz rozcieńczony 🤷‍♀️ boję się nic nie zobaczyć 🤐 rano będzie większa pewność co do wyniku 🤞

To czekamy do rana 🤞🏻🍀

Wróciłam od fizjoterapeutki uroginekologicznej. Mam cystocele, trzeba regularnie ćwiczyć mięśnie dna miednicy. Są dość napięte, muszę poświęcić uwagę na rozluźnianie ich ale nie jest bardzo źle. Ale trzeba koniecznie zacząć regularnie ćwiczyć i zadbać o to w ciągu dnia. Zmiana nawyków czeka. Nie będzie łatwo.

Dobre wieści 😊
Mam nadzieje, ze zmiana nawyków przyjdzie Ci łatwiej niż trudniej 🤞🏻

Ufff nadrobiłam! Witajcie w grudniu !
To będzie nasz miesiąc !
Ja właśnie wzięłam prysznic i pod kołderkę, o 3 pobudka . Oby do piątku 🫣
Dzisiaj juz 8 dc 🤪
Rano mam nadzieję zobaczyć na forum dwie kreski !

Matko, jaka godzina 😅 pomyśleć, że kilka lat też o takiej wstawałam a teraz będę niejednokrotnie dopiero tuptusiała o niej do domu 😂
Zrobię kolację i też wbijam do wanny, chcę przetestować pierniczkowy żel do kąpieli 😍

Jak mi ten pierwszy paznokieć nie odklei dziś to będzie cud :))))) bo moczyłam szorowałam ręce zmywałam wszystko acetonem także pozdrawiam naprawdę

Ty to masz cierpliwość 😅 kilka lat temu sama sobie robiłam hybrydę ale w końcu mi się odechciało 😜

Kto tu miał wkleić nowe paznokcie? Mam dla was historię paznokciową. Usiadlam do paznokci o 18 i uznałam że jest poniedziałek nie chce mi się do 20-21 dziobać w pazurach więc ściągnęłam starą hybrydę i uznałam że przykleję tipsy z SHEIN które mi przyszły bo są ładne krótkie. Było super ale po pierwszym paznokci wylałam lakier na całe biurko a potem pokleilam sobie obie ręce wiec z pół godziny zrobiło się prawie półtorej… pilnikiem i frezarką resztki kleju ściągałam z rąk. O losie. Ale dobra. Wyszło trochę świątecznie.
O kurde ale przygody ❤️ ja miałam wkleić pazy, już Ci podsyłam ❄️

Załączniki

• Messenger_creation_699EDF1D-E077-404D-B42E-A69830422D1F.jpeg
    Messenger_creation_699EDF1D-E077-404D-B42E-A69830422D1F.jpeg
    989 KB · Wyświetleń: 43
Ja akurat nie wymyślałam jakiegoś wypasionego, ale patrzyłam na rozmiar misy i wykonanie końcówek do ubijania. Wybrałam z firmy Lehmann za 300 stowki, bo ma wbudowaną wagę i podgrzewaną misę do fermentowania ciasta drożdżowego.
Moja teściowa ma boscha, z szatkownicą i różnymi tarkami, ale to juz dużo większa kasa.
Ja właśnie chce też max za 300zl tylko do robienia ciast. Ile ma mocy Twój? Podeślij model proszę. ❤️

Chce obejrzeć jakiś serial ale jak znów zacznie się od kobiety w ciąży, od kobiety po porodzie, od kobiety która wpadła, to oszaleje. Włączyłam odwilż a tam pierwsze co to noworodki i kobieta po porodzie 🫣😩ludzie dajcie mi psychicznie odpocząć od tego tematu.

Kto tu miał wkleić nowe paznokcie? Mam dla was historię paznokciową. Usiadlam do paznokci o 18 i uznałam że jest poniedziałek nie chce mi się do 20-21 dziobać w pazurach więc ściągnęłam starą hybrydę i uznałam że przykleję tipsy z SHEIN które mi przyszły bo są ładne krótkie. Było super ale po pierwszym paznokci wylałam lakier na całe biurko a potem pokleilam sobie obie ręce wiec z pół godziny zrobiło się prawie półtorej… pilnikiem i frezarką resztki kleju ściągałam z rąk. O losie. Ale dobra. Wyszło trochę świątecznie.
Wy to dzisiaj wyjechalyscie z tymi paznokciami jak ja dopiero przed weekendem robilam :D ale widzisz… nie ma co czasu oszczedzac, jak ma byc dlugo to bedzie 😂😂😂

Czuje, ze owu bedzie dzisiaj… albo tuz tuz po jestem, ale zadzialamy dzisiaj, co by nie pluc sobie w brode, ze sie czlowiek nie spial, tylko w dalszym ciagu podtrzymuje.. kto do jasnej ciasnej wymyslil, zeby owulaxja, najwieksza mozliwosc na zaplodnienie wypadala wtedy kiedy brzuch i jajniki tak nawalaja… no kto?!

reklama
Ej a swoja droga… wiem, ze to mity, ale dla spokojnej glowy… lezycie potem nawet niekoniecznie z nogami do gory, ale od tak, zeby grawitacja nie dzialala, czy tylko ja jestem tak pogrzana 😂

Do góry