Kaalaa
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Zdecydowanie w domudobra, a teraz z innej beczki. Jakie macie
Plany na Sylwestra? Siedzicie w domu czy bardziej imprezowo?![]()
My nie mamy planów. Rok temu,dwa i 3 byliśmy w domu i było ok. Trochę szampana, chrupki i TVdobra, a teraz z innej beczki. Jakie macie
Plany na Sylwestra? Siedzicie w domu czy bardziej imprezowo?![]()
Naleśniki najlepsze na wszystko! O każdej porze i w każdej postaciA my nie wiem co robimy, ja bym chciała iść na bal ale nie czuje się dobrze w swoim ciele i w sukienkach.
A wiecie co robię właśnie? Naleśniki. Tak o tej porze.Czekam na chłopa bo niedługo wraca z pracy.
Zcierpną (dobrze napisałam to słowo?W tym cyklu leze, chwile z nogami w gorze a potem juz normalnie, do rana nie wstajejak corka sie obudzi to maz do niej idzie zeby mi czasem nie wylecialo
ananasa tez jem
![]()
Powinien mieć wychodne i prywatny odrzutowiec - przecież to sytuacja kryzysowa,potrzebny na wczoraj! Ehhh oby jego -jak to mówi mój mąż - śledziki dotarły,gdzie trzeba!Chyba pik, albo blisko, co z tego w sumie męża nie ma, a działaliśmy piątek i sobota wieczór![]()
Przykro miMam okres jak ta lala, a rano pierwsza myśl zanim mój mózg się obudził: idę zatestowac. Ciekawe co..