reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
dobra, a teraz z innej beczki. Jakie macie
Plany na Sylwestra? Siedzicie w domu czy bardziej imprezowo?😁
My nie mamy planów. Rok temu,dwa i 3 byliśmy w domu i było ok. Trochę szampana, chrupki i TV :) w tym roku też raczej będziemy w domu i też bez szaleństw :)
Ja ostatnio na sylwestrze takim z większą ilością osób i szaleństw byłam na pierwszej randce z mężem 😆 9 lat temu.
Siostry mi odradzały a mówiłam ,że mam tam swoje znajome i ich chłopaków znam i mi krzywdy Bartek nie zrobi - i nie zrobił,grzeczny był - i dalej jest (mimo ,że mnie rzecz jasna -nie raz wkur🤬 jak to mąż) :)

A my nie wiem co robimy, ja bym chciała iść na bal ale nie czuje się dobrze w swoim ciele i w sukienkach.

A wiecie co robię właśnie? Naleśniki. Tak o tej porze. 😅 Czekam na chłopa bo niedługo wraca z pracy.
Naleśniki najlepsze na wszystko! O każdej porze i w każdej postaci:)
Wiecie co słyszałam od jednej Pani,gdy usłyszała moją rozmowę z koleżanką w trakcie rozwodu? - mąż jest jak naleśnik- pierwszy do wyjeb....
😂 Dodam ,że ta Pani miała co najmniej 70tke

W tym cyklu leze, chwile z nogami w gorze a potem juz normalnie, do rana nie wstaje 😂 jak corka sie obudzi to maz do niej idzie zeby mi czasem nie wylecialo 🤣 ananasa tez jem 🤪
Zcierpną (dobrze napisałam to słowo?🤔) Wam usta od tego ananasa - zwłaszcza w te pogody - nawilżać buziaki proszę zapobiegawczo! 👄💋

reklama
Mam okres jak ta lala, a rano pierwsza myśl zanim mój mózg się obudził: idę zatestowac. Ciekawe co..
Przykro mi 🫂
Jest szansa na sylwestrowe testowanie?

Ja się rano wahałam czy zatestować ale ogranicza mnie tylko mała ilość testów i grzecznie czekam bo stwierdziłam,że im więcej ich mam tym więcej wymyślam 😆🫣 dzisiaj 28dc , bielizna przygotowana na nadejście 🩸 i zobaczymy co będzie.

Do góry