reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

O matko
Ale jak tak to się czyta to większość rad słyszymy do dzisiaj
Może faktycznie jedzenie ma duży wpływ??

Jak nie wyjdzie z inseminacja to muszę męża namówić, aby wprowadzić to w życie 🤣🤣😂
Ale to prawda! Dieta z niskim IG nawet gdy nie mamy problemów jest wskazana podczas starań i bo to sprzyja w zminimalizowaniu stanow zapalnych w ciele.

reklama
Siedzimy w domu
Że względu na inseminację picia nie będzie
No ale kupię sobie prosecoo zero
Wolę z takim napojem nie wbijać do nikogo, aby plotek nie tworzyć
😂
Ja właśnie chyba idę do znajomych a też bezalkoholowo w Sylwestra, bo to będzie 30dc przy moich 32-33 dniowych cyklach. Ale u nas ostatnio sporą część znajomych bezalkoholowo więc nie powinnam nikogo zdziwić że nie mam ochoty pić.

Podrzucam ściągę od fizjoterapeutki uroginekologicznej
17646624424296272729642968784431.jpg

Hej wszystkim, przepraszam za tempo 🤣 mam dziś wolne i się porządnie wyspałam ❤️ u mnie niestety lipa, wciąż na żywo dałabym sobie rękę uciąć że widzę ducha na pinku ale nic a nic nie jest mocniejszy niż wczoraj więc to raczej moja wyobraźnia 🤷‍♀️Zobacz załącznik 1729666
A przypomnisz który dzień cyklu? Kurcze co się porobiło z tymi testami że tyle jest fałszywek..przecież to człowiek moze zwariować przez to

U mnie od 16dc zaczęły piersi być tkliwe, lekko bolesne. Mamy 19dc obecnie. Czyli chyba owulacja była, z resztą nie dało się jej zauważyć patrząc na ból i śluz płodny. 😅 Ale zaczynam się zastanawiać czy te piersi to nie kwestia wysokiej prolaktyny, kiedyś już z tym miałam problem.

reklama
dobra, a teraz z innej beczki. Jakie macie
Plany na Sylwestra? Siedzicie w domu czy bardziej imprezowo?😁
My standardowo w domu jakąś posiadówkę zrobimy. Z jednej strony spoko bo jesteś u siebie i tak inaczej jest a z innej weź tu czekaj aż wszyscy się rozejdą i później to sprzątaj. Wiadomo goście pomogą znieść ze stołu itp ale to ja musze na drugi dzień z odkurzaczem i mopem latać 🤣🤣 od kliku lat wolimy w domu coś zrobić niż po jakiś imprezach w lokalach itp . Takie wyjścia nie dla nas 🤣
A z innej strony ja pracuje do 19 (handel) także tylko domówka zostaje 🤣

Do góry