reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Wyświetliło mi się wspomnienie ze zdjęciami mojej siostrzenicy,gdy była małym bobasem- jak skończyła ok 3mc to zaczęłam wtedy jeszcze z chłopakiem a później narzeczonym i mężem - starania o ciążę.
Przypomniało mi się,gdy po ok 2 latach zobaczyłam pozyywny test i zrobiłam betę - i nie miałam najmniejszego pojęcia,że beta 10.4 kilka dni po dacie miesiączki nie wróży nic dobrego i dwa dni później poroniłam i następnego dnia beta 2.3... nie wiem czemu to mi się przypomniało.
Nie miałam doświadczenia z betami,wynikami - cieszyłam się ,że była w widełkach wczesnej ciąży i nie myślałam ,że jest o wiele za niska i to wielkie rozczarowanie ehhh
A tymczasem pobolewa mnie z prawej strony trochę,tak mnie ciągnie, okresu ni widu ni słychu póki co. Brzuszek luźny. Jutro się sytuacja wyjaśni i czekam na koniec roku :)

reklama
@Zestresowana13 ja cien na pinki widze i to taki wyrazny cien, na clearblue nie, ale mam wrazenie, ze to tlo cale sie zlalo i cale jwst po prostu jasno blekitne, nie wiem jak to okreslic :D nie mniej nie skreslalabym wyniku !

Lubię Twój optymizm.
Jakiś czas temu byłam na fajnym szkoleniu o takim pozytywnym nastawieniu i dbaniu o dobrostan 😆 nie zawsze to się sprawdza, bo czasami życie się wali na łeb na szyję, ale ogólnie pozytywne myślenie bardzo pomaga i próba nieprzejmowania się rzeczami na które nie mamy wpływu, zwłaszcza w pracy z trudnymi ludźmi to się przydaje 😅

Powinien mieć wychodne i prywatny odrzutowiec - przecież to sytuacja kryzysowa,potrzebny na wczoraj! Ehhh oby jego -jak to mówi mój mąż - śledziki dotarły,gdzie trzeba!
Dlatego właśnie się nie nastawiałam na ten cykl bo wiedziałam że tak będzie 🫥
Ale to prawda powinien mieć wychodne w takich sytuacjach😁

Wyglada zacnie, daj no przepis :D
Screenshot_20251201-203247.png

reklama
U mnie od 16dc zaczęły piersi być tkliwe, lekko bolesne. Mamy 19dc obecnie. Czyli chyba owulacja była, z resztą nie dało się jej zauważyć patrząc na ból i śluz płodny. 😅 Ale zaczynam się zastanawiać czy te piersi to nie kwestia wysokiej prolaktyny, kiedyś już z tym miałam problem.
No właśnie ja mam ten fenomen że tak ja zawsze mnie bolą piersi w fazie lutealnej tak w tym cyklu zero nic null

Do góry