reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Ja właśnie chyba idę do znajomych a też bezalkoholowo w Sylwestra, bo to będzie 30dc przy moich 32-33 dniowych cyklach. Ale u nas ostatnio sporą część znajomych bezalkoholowo więc nie powinnam nikogo zdziwić że nie mam ochoty pić.
No to i nas jak byśmy gdzieś szli to wszyscy piją 🤣
Mają już dzieci odchowane 😂
To i mogą się bawić a ja nie specjalnie mam ochotę wymyślać dlaczego nie pije
Dlatego siedzimy w domu ewentualnie pójdziemy do Szwagierki ale oni wiedzą o naszych staraniach także by problemu nie było z tłumaczeniem się

reklama
Jakiś czas temu byłam na fajnym szkoleniu o takim pozytywnym nastawieniu i dbaniu o dobrostan 😆 nie zawsze to się sprawdza, bo czasami życie się wali na łeb na szyję, ale ogólnie pozytywne myślenie bardzo pomaga i próba nieprzejmowania się rzeczami na które nie mamy wpływu, zwłaszcza w pracy z trudnymi ludźmi to się przydaje 😅
Ostatnie zdanie... Oj tak. Dziś zamiast powiedzieć jednemu :Wyp... W podskokach....-piiiip---Podziękowałam za uwagę i obiecałam zapamiętać. ( Mina bezcenna) ;p

@Zestresowana13 ja cien na pinki widze i to taki wyrazny cien, na clearblue nie, ale mam wrazenie, ze to tlo cale sie zlalo i cale jwst po prostu jasno blekitne, nie wiem jak to okreslic :D nie mniej nie skreslalabym wyniku !
Te Clearblue są w ogole o kant dupy rozbić 🤷‍♀️ kupiłam je bo się naoglądałam zagranicznych lasek na Ig i że niby tak wcześnie wykrywają ciąże, mam nauczkę i więcej ich nie kupię 🤐 Ten cień na pinku jest ale szczerze mówiąc już mi nadzieja opadła, jeśli coś by było to by się już dziś mocniej pokazało także czekamy na okres ❤️

Może mi by się coś takiego przydało, tylko czy dam radę fizycznie. Wczoraj usłyszałam od męża, że jestem nygusem. Mam pracę biurową, pełny etat. Po pracy obowiązki domowe jak każdy. Przez 20 lat bycia razem ani razu nie umył głupiej wanny jak sobie tak pomyślę .Zabolało. Mąż własna firma, pracuje więcej, więcej na głowie, ale i dużo większe zarobki. Usłyszałam, że to wszystko ode mnie zależy, że też mogę sobie założyć firmę i więcej zarabiać.

Te Clearblue są w ogole o kant dupy rozbić 🤷‍♀️ kupiłam je bo się naoglądałam zagranicznych lasek na Ig i że niby tak wcześnie wykrywają ciąże, mam nauczkę i więcej ich nie kupię 🤐 Ten cień na pinku jest ale szczerze mówiąc już mi nadzieja opadła, jeśli coś by było to by się już dziś mocniej pokazało także czekamy na okres ❤️
Ja ma clearblue bo tylko one tutaj są dostępne z tych 10 czułych :/ ale płacę za 3 sztuki 70 więc no :/ średnio mi się ten interes opłaca

reklama
Mam tak samo, dzis jakies 6'7dpo i takie flaczki tylko sytki wrazliwe trochę. W ogóle o wiele mniej objawów fazy lutealnej mam teraz...
No dokładnie. W tym cyklu zero nic. Kompletnie. To też pierwszy cykl z duphastonem i się zastanawiam czy to ma wpływ… bo miałam dwa takie cykle że myślałam że mi piersi rozsadzi… no ale miałam owulację pęcherzyk pękł wszystko był ok

Do góry