reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

No dokładnie. W tym cyklu zero nic. Kompletnie. To też pierwszy cykl z duphastonem i się zastanawiam czy to ma wpływ… bo miałam dwa takie cykle że myślałam że mi piersi rozsadzi… no ale miałam owulację pęcherzyk pękł wszystko był ok
Ja monitoringu nie miałam. Zobaczymy za kilka dni.

reklama
Może mi by się coś takiego przydało, tylko czy dam radę fizycznie. Wczoraj usłyszałam od męża, że jestem nygusem. Mam pracę biurową, pełny etat. Po pracy obowiązki domowe jak każdy. Przez 20 lat bycia razem ani razu nie umył głupiej wanny jak sobie tak pomyślę .Zabolało. Mąż własna firma, pracuje więcej, więcej na głowie, ale i dużo większe zarobki. Usłyszałam, że to wszystko ode mnie zależy, że też mogę sobie założyć firmę i więcej zarabiać.

Kim jest nygus? 🤪
Też by mnie zabolało. Pamiętaj, że nie to czym zajmujesz się zawodowo świadczy o Twojej wartości 🫂

Ja ma clearblue bo tylko one tutaj są dostępne z tych 10 czułych :/ ale płacę za 3 sztuki 70 więc no :/ średnio mi się ten interes opłaca
Omg to faktycznie średnio 🤐 ja kupiłam 2x po 5 sztuk na jakiejś promie na zagranicznej stronce coś po 60 zł za opakowanie także też nie najlepszy deal ale myślałam że może wykryją ciąże zanim ona się jeszcze faktycznie pojawi za tą kasę 🤣🤣🤣 a tu zonk i nauczka

Omg to faktycznie średnio 🤐 ja kupiłam 2x po 5 sztuk na jakiejś promie na zagranicznej stronce coś po 60 zł za opakowanie także też nie najlepszy deal ale myślałam że może wykryją ciąże zanim ona się jeszcze faktycznie pojawi za tą kasę 🤣🤣🤣 a tu zonk i nauczka
Nooo wydaje mi się że one po prostu są popularne w stanach i tyle ale nasze pinki są lepsze

Ale widzisz ja pierwszy raz miałam aż tak dokładny monitoring bo badałam się trzy razy i dzień po owulacji też więc się zastanawiam o co to chodzi? Czemu nie mam objawów
Moze to dobry znak, mnie zawsze dopada taki pms kilka dni po owulacji, plecy bola, cycki chce rozsadzic a ciazy z tego nie bylo. Za to gdy nie mialam prawie zadnych objawow, zaczynaly sie dopiero w okolicach okresu to u mnie oznaczalo to ciaze

Nooo wydaje mi się że one po prostu są popularne w stanach i tyle ale nasze pinki są lepsze
A apropo Twojego braku objawów to nie chce Ci niepotrzebnie robić nadziei ale u mnie w dwóch poprzednich biochemach nic mnie cycki nie bolały 🤐 a zawsze w normalnym cyklu kilku dni po owu czułam je mocno aż do samej miesiączki

A apropo Twojego braku objawów to nie chce Ci niepotrzebnie robić nadziei ale u mnie w dwóch poprzednich biochemach nic mnie cycki nie bolały 🤐 a zawsze w normalnym cyklu kilku dni po owu czułam je mocno aż do samej miesiączki
No ja zazwyczaj miałam tak że naprawdę bolały. Nie wiem. Myślę że to ten duphaston pewnie wyrównuje mi skaczący progesteron eh

reklama
Ale widzisz ja pierwszy raz miałam aż tak dokładny monitoring bo badałam się trzy razy i dzień po owulacji też więc się zastanawiam o co to chodzi? Czemu nie mam objawów
Brak objawów to dobry objaw :D Ja tam wierzę, że będzie dobrze i że nie będzie potrzebna żadna inseminacja, a za Twój test trzymam kciuki jak za swój własny i już przebieram nóżkami w oczekiwaniu na czwartek ❤️

Do góry