reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Mąż chyba zapomniał, że pracuję bo powiedział, że co miesiąc będzie mi ileś tam przelewał. Powiedziałam "wyluzuj, mam pracę. Sama sobie będę przelewała" 🤣🤣
@Hermeneg uwielbiam Cię i Twoje nastawienie do życia 😁🥰 no kocham!

@Bandytka_hej @a.może.ciążaa witajcie ❤️ powodzenia!

7 dni po owulacji dziś na Duphastonie pierwszy cykl pierwszy raz nie mam żadnego bólu piersi nie mam nic zero nic nie odczuwam
Ja ten cykl co się skończył też pierwszy raz brałam Duphaston i zero żadnych objawów.. jak normalnie mam milion objawów tak przy Duphastonie w ogóle i zgłupiałam bo byłam pewna, że przy progesteronie będą jeszcze silniejsze, Luteina tak na mnie działała 🤔 więc nie wiem o co z nim chodzi

reklama
Jezu ja też mam jutro ciężko dzień, będę rozmawiać o podwyżce zmianie zakresu obowiązków itd.
Do tego nie spodziewałam się że dostanę okres dzisiaj, serio, 9 dni po zastrzyku to już szczyt wszystkiego. Mam jedną!!!!! Jedną!!!! podpaskę w domu 🤣🤣🤣
Musze zawieźć dziecko do przedszkola, wpaść na zakupy po podpaski i o 7:00 zameldować się w pracy 😅🤦

Od środy wezmę lamettę bo w sumie nie wiem czy dzisiaj liczyć 1dc czy jutro, bo różnie to bywało i już widzę że monitoring zastrzyki będzie wypadał w weekend kiedy ciężko mojego lekarza namierzyć. 🤦

No i ja po progesteronie to mam takie okresy że się wykrwawiam dosłownie. A bez progesteronu to nawet nie wiem że ten okres mam 🤦

Hejka 😚 proszę o wpisanie na testowanie 20 grudnia 😊

Ostatnio coś mi migło o diecie, która się teraz katuje? Chętnie dołączę 😅
Ja! 🙋🏼‍♀️
Może nie długo, ale od 2 tygodni trzymam się postanowienia i jem zdrowo i zaczęłam ćwiczyć 😁 co 2 dzień biegamy z Mężem na bieżni 60 min :) ile to potrwa? Nie wiem, mam nadzieję że długo, narazie jesteśmy sportowcy 🤣

64 przy wzroście 165😏
Na śniadanie zwykle wlatuje jakaś granola ze skyrem i owocami, lub jakieś zdrowe kanapki pieczywo z niskim ig, albo jajka i dużo warzyw 😁 na obiad to różnie ale zmieniliśmy makaron na pełnoziarnisty, dużo ryb, kurczak z brązowym ryżem, warzywa gotowane wymyślam ciągle coś nowego, a na kolację to różnie, czasem twarożek z pieczywem, lub jakaś sałatka, albo też jajka.
Narazie się trzymamy😁 oczywiście nie powiem, czasem zjemy sobie coś słodkiego bo każdemu się należy prawda? 🤣

reklama
O jabym potrzebowała motywacji..nie mogę się zebrać do diety a tyle co teraz w życiu nie ważyłam.. także zgłaszam się że będę probowac od jutra :)

Do góry