reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Dostarczyc Wam troche humoru na wieczor?

Ide sie kapac, nie chce mi sie nalewac wody do wanny, wiec odpierdzielam szybki prysznic na kucaka w wannie, ale widze ze splywa taka czerwona kropka, mysle sobie „yesss, byla owu!” Ni w dupe.. ktos tu z okazji mikolajek zalozyl sobie czerwone skarpetki swiateczne i splywaly mi meszki ze stop 🙄🙈
Owu przyjdz, bo na glowe dostaje!
Sluz dzisiaj niesprzyjajacy, ale zachowujac odleglosc, widzenie z mezem trza miec!

reklama
Dostarczyc Wam troche humoru na wieczor?

Ide sie kapac, nie chce mi sie nalewac wody do wanny, wiec odpierdzielam szybki prysznic na kucaka w wannie, ale widze ze splywa taka czerwona kropka, mysle sobie „yesss, byla owu!” Ni w dupe.. ktos tu z okazji mikolajek zalozyl sobie czerwone skarpetki swiateczne i splywaly mi meszki ze stop 🙄🙈
Owu przyjdz, bo na glowe dostaje!
Sluz dzisiaj niesprzyjajacy, ale zachowujac odleglosc, widzenie z mezem trza miec!
U ciebie oczekiwanie na owulację jak u mnie na okres 😂 ja w końcu termofor chyba sobie położę na brzuch bo jak jutro nie przyjdzie to dupa

Hejo. Do mnie Mikołaj przyszedł. Kupiłam sobie perfumy 😆😆😆 my robimy sobie prezenty pod choinkę. Teraz jedynie córce.

Dzisiaj przyjechała moja mama. Wypiłyśmy sobie cytrynówkę. I ona i ja potrzebowałyśmy resetu.

Dzisiaj ostatnia tabletka lametty. Zobaczymy co to da ... Już bym chciała czwartek i wiedzę czy coś urosło.

@Jane Doe jak się czujesz.... ?

Dzień dobry, czuję się jak kupka g. Za tydzień owu, a ja wogole nie czuje chęci skorzystania z tego cyklu. Z góry czuję, że się nie uda. Eh, to chyba ten moment kiedy marzenia zderzają się z rzeczywistością. Oczywiście będziemy działać ale wogole nie mam ochoty nawet wyciągać owulakow z szafki.

Dzień dobry :) witam się się kawa :)
@niecierpliwamatka ściskam mocno, wiem że są takie momenty, i jest to trudny czas. Chyba najbardziej trudne jest to że robimy wszystko jak trzeba, wkładamy w to mnóstwo wysiłku i jesteśmy na 100% przygotowane a i tak nie wychodzi...

Dzień dobry !
Ja witam się kawką , właśnie opędzlowałam śniadanko podane do łóżka 😍
I leżę się byczę 😂
Ja owulaków nie odpuszczam , juz dzisiaj 14 dc i test juz ładnie ściemniał, w południe jeszcze powtórzę i wieczorem . Moze juz będzie pik . Było by cudownie mieć pik w urodziny 😁
Choć jestem trochę zła bo nie widzę u siebie ładnego śluzu i nie wiem dlaczego ... I czy to nie przekreśli tych naszych nadziei .

Dzień dobry !
Ja witam się kawką , właśnie opędzlowałam śniadanko podane do łóżka 😍
I leżę się byczę 😂
Ja owulaków nie odpuszczam , juz dzisiaj 14 dc i test juz ładnie ściemniał, w południe jeszcze powtórzę i wieczorem . Moze juz będzie pik . Było by cudownie mieć pik w urodziny 😁
Choć jestem trochę zła bo nie widzę u siebie ładnego śluzu i nie wiem dlaczego ... I czy to nie przekreśli tych naszych nadziei .
Wszystkiego co najlepsze! I wiadomo dwóch kreseczek życzę jak najszybciej:)

reklama
Do góry