reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
Dzień dobry..dobry wieczór w środku nocy. Podczytuje Was kiedy tylko mogę ale nie mam siły za bardzo pisać. Jestem mega zrezygnowana. W czwartek wizyta. Boje się że nic z tego znowu. Potem mój lekarz dopiero we wtorek przyjmuje więc słabo bardzo bo wizyta w 12 dc, a potem 17 dc to znowu za późno. Muszę zrobić pakiet urogenitalny i inne wymazy. Więc muszę znowu na jakąś wizytę się umówić. Jeszcze muszę zrobić trochę badań z krwi, ale to sobie zostawie jakoś na okres poświąteczny przez sylwestrem. Jakoś to wszystko mnie przytłacza. Nie wiem skąd ja wtedy brałam siłę na to wszystko. Do tego ceny mnie dobijają bo to wszystko strasznie poszło w górę. No i tak.... Wiecie .... Do dupy. Do dupy.

I dzisiaj poczytałam trochę mojej historii tu na forum i nie dowierzam ile rzeczy zapomniałam ze starań w 2020 o pierwsze dziecko. Np że mi lekarz z kliniki mówił ,w dwa cykle próbujemy i inseminacja. Że miałam brać proces woman, że się bardzo czepiał tej homocysteiny. Że brałam jakiś ovarin 🤯

Zastanawiam się czy to nie będzie szalone już teraz zatestowac jutro w 25dc. 😵‍💫 Szalona jestem ale chłop zaczął mi gadać, że mam takie duże obrzmiałe piersi jak nigdy, że może się udało. Gdzie mój spokój i cierpliwość? 😆🔫
Ja juz zaczynam testowanie od 24 dc 🫣 mimo że wiem że to nie ma sensu , to miałabym zepsuty dzień jeśli bym nie sprawdzała 😂
Ja dzisiaj mam owulkę 😁😁😁 więc teraz odliczanie do 8 dpo czas start 😂😂😂

I dzisiaj poczytałam trochę mojej historii tu na forum i nie dowierzam ile rzeczy zapomniałam ze starań w 2020 o pierwsze dziecko. Np że mi lekarz z kliniki mówił ,w dwa cykle próbujemy i inseminacja. Że miałam brać proces woman, że się bardzo czepiał tej homocysteiny. Że brałam jakiś ovarin 🤯
Moze sprobuj poanalizowac, spisac i isc z tym do lekarza?

reklama
dobry! Dzis temp mi wzrosla i to znacznie, ale bylam przykryta jak jez pod liscmi, wiec sadze ze to jednak przegrzanie… wychlodzenie dalo mi efekt ok -0.2-0.3 wiec dzisiejsze traktuje z przymrozeniem oka…

Do góry