Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Łooo matko... Umarłabym po pierwszych 200 metrachMachnęłam 5 km biegu na bieżni
Nie ma jak odkryć w sobie pokłady chęci na koniec roku![]()
Łooo matko... Umarłabym po pierwszych 200 metrach![]()
Nie porownujmy kielbasek do octowych chipsowTaka sama jak ta, że komukolwiek smakują octowe Laysy![]()
Ja juz zaczynam testowanie od 24 dcZastanawiam się czy to nie będzie szalone już teraz zatestowac jutro w 25dc.Szalona jestem ale chłop zaczął mi gadać, że mam takie duże obrzmiałe piersi jak nigdy, że może się udało. Gdzie mój spokój i cierpliwość?
![]()
Moze sprobuj poanalizowac, spisac i isc z tym do lekarza?I dzisiaj poczytałam trochę mojej historii tu na forum i nie dowierzam ile rzeczy zapomniałam ze starań w 2020 o pierwsze dziecko. Np że mi lekarz z kliniki mówił ,w dwa cykle próbujemy i inseminacja. Że miałam brać proces woman, że się bardzo czepiał tej homocysteiny. Że brałam jakiś ovarin![]()