reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

O jabym potrzebowała motywacji..nie mogę się zebrać do diety a tyle co teraz w życiu nie ważyłam.. także zgłaszam się że będę probowac od jutra :)
Trzymam kciuki🥰
Ja od 4 miesięcy starałam się naprawdę zdrowo odżywiać bo lekarz powiedział, że nie tylko tabletki a dieta i ruch również. Ale wiecie. Dopiero tak naprawdę 2-3 tygodnie wprowadziłam ten ruch , bo z tym bylo gorzej😂
Trzymam za Ciebie kciuki, jesteśmy w tym razem 😁

reklama
Cześć dziewczyny, czy mogę do Was dołączyć?
Staramy się z mężem o pierwszą ciążę, ja mam 27 lat. To już 2 lata starań. Miałam robioną drożność jajowodów i ok. Na ten moment mamy stwierdzony czynnik męski (słaby ruch).
W przyszłym roku planujemy podejść do inseminacji, ale w tym cyklu działamy jeszcze naturalnie.
Kiedyś byłam już na kreskach, ale zrobiłam sobie przerwę — teraz wracam z nową energią.
Poproszę o zapisanie na testowanie na 20.12 🤞

Cześć 🥹
Powodzenia ❤🤗

Cześć dziewczyny 🙋‍♀️ poproszę o wpisanie testowania na 17.12.

Wiem, że nagatywną energię przynoszę, ale to jak mnie stresuje jutrzejszy dzień w pracy to tylko ja wiem. I na samą już myśl stresa mam takiego, że herbatka na uspokojenie musi wjechać :/
Wiem, że ciąża to nie choroba, ale jak kiedykolwiek mi się uda zajść ponownie, to w najbliższym możliwym momencie pójdę na l4. Przysięgam.

Współczuję 🫂
Nie ma opcji żebyś zmieniła pracę?

Witam oficjalnie w grudniu 🎄☃️❄️🎅
Wracam z pracy już, dzisiaj robotę na 4 godziny zrobiłyśmy w dwie godziny i uznałyśmy, że się zawijamy bo po co udawać, że pracujemy 🤣
Miałam nawet częściowo świąteczny outfit 🫎❤️

20251130_225729.jpg

Dobry! Chociaz to poniedzialek, to troche jednak sie gryzie… wstalam rano, tempka nie skoczyla, czyli moze zdazylismy przed owu! Ale objawy wczoraj byly tak mocne, ze myslalam ze po wszystkim…

reklama
Do góry