reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Jak dla mnie one też są git, artefaktów nie pokażą. Póki co muszę się za owulacyjnymi z nich rozejrzeć bo końcówkę mam 🙈 jednak ten zestaw co mi się udało kupić razem był ideolo, szkoda że już nie da się go dorwać 🙈
No też ubolewam i żałuję,że nie zrobiłam na zapas,gdy były dostępne - no ale "w następnym cyklu nie będą pewnie potrzebne" 🤦🏼‍♀️
Owulaki są chyba na Amazon

reklama
No właśnie dlatego jestem na etapie testowania różnych innych. Owulaki zamówiłam z fastep bo są świetne i wybarwiają się bajerancko, a cena naprawdę przyjemna. Ale stanęłam co z ciążowymi, kurde że nie kupiłam kilku paczek jak były.... Agrr... Ale wiesz, miałam nadzieję, że jedna wystarczy bo zaraz zajdę w ciążę;o
Mam to samo... Teraz kupuje w czasie miesiączki i tylko tyle, co zużyje w cyklu bo przecież za miesiąc nie "będzie potrzeby" 🤷🏼‍♀️

Każda praca jest ważna, potrzebna :) ja ostatnio myślę czy nie robić czegoś dodatkowo, mam pracę biurową, 8 godzin, zarabiam przeciętnie. Tylko mam wrażenie, że do nic innego poza papierkami nie umiem.

Ja to wiem ale są ludzie którzy patrzą z góry na innych przez to, że owa osoba jest np sprzedawcą czy sprzątaczką.
Jako sprzedawca wielokrotnie się z tym spotkałam i do handlu już nie zamierzam wracać, mam dość ludzi 😜

I właśnie takim myśleniem odbierasz sobie sama szansę na robienie czegoś innego! Czy zarzucić laczkiem? 🥹

Ja to wiem ale są ludzie którzy patrzą z góry na innych przez to, że owa osoba jest np sprzedawcą czy sprzątaczką.
Jako sprzedawca wielokrotnie się z tym spotkałam i do handlu już nie zamierzam wracać, mam dość ludzi 😜

I właśnie takim myśleniem odbierasz sobie sama szansę na robienie czegoś innego! Czy zarzucić laczkiem? 🥹
Zarzucaj! Bo koleżanka potrzebuje na otrzeźwienie!

Moim marzeniem jest praca myjkami ciśnieniowymi. W tym roku kupiliśmy bo w końcu było po co. Z rozpędu prawie wyszłam poza teren działki myć ulicę gminną xd

Ciężko to złapać na zdjęciach oczywiście... Moja chora głowa już nawet na tym pinku teraz już mi cienie podpowiada 😵 Kreska na Clearblue jest na żywo niebieska i wyszła po jakichś 5 minutach Zobacz załącznik 1729546
Wiem ze nie jestem zapisana ale podczytuje Was od czasu do czasu i chciałam powiedzieć ze mi w poprzedniej ciąży tez taki wyszedł i nic z tego nie było ale kto wie. Powtorz jutro :)

Załączniki

• Screenshot_20251201_124004_Chrome.jpg
    Screenshot_20251201_124004_Chrome.jpg
    245,9 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Do góry