reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
Hej wszystkim, przepraszam za tempo 🤣 mam dziś wolne i się porządnie wyspałam ❤️ u mnie niestety lipa, wciąż na żywo dałabym sobie rękę uciąć że widzę ducha na pinku ale nic a nic nie jest mocniejszy niż wczoraj więc to raczej moja wyobraźnia 🤷‍♀️Zobacz załącznik 1729666
No też coś widzę na pinku ale ja jestem psychopatką jeżeli chodzi o duszki 🥴🤯
No nic- czekamy na rozwój sytuacji! 🫂🍀

U mnie od 16dc zaczęły piersi być tkliwe, lekko bolesne. Mamy 19dc obecnie. Czyli chyba owulacja była, z resztą nie dało się jej zauważyć patrząc na ból i śluz płodny. 😅 Ale zaczynam się zastanawiać czy te piersi to nie kwestia wysokiej prolaktyny, kiedyś już z tym miałam problem.
Ja miałam przez wiele cykli piersi przed miesiączką takie ociężałe, tkliwe strasznie, żyłki - jak w nawale laktacji a ciąży z tego nie było. Gdy poruszyłam ten temat i mojego (ex) ginekologa to powiedział,że to jest "normalne" - on był zawsze skąpy jeżeli chodzi o jakieś skierowanie na badania dodatkowe - nigdy nie wspomniał ,przy staraniach o pierwsze dziecko - o badaniu nasienia itd. Gdy byłam w ciąży i miałam konflikt serologiczny to nie zlecił mi zastrzyku w 9 mc ciąży i położne się do mnie i to pruły po porodzie 🙄

Ja też już serio mam problem z oczami, mocno muszę się zastanawiać czy to co widzę istnieje czy chce żeby istniało 😭🤐 nie na taki rozwój sytuacji liczyłam ale no co zrobić 🤷‍♀️
No ja też w sobotę miałam jakieś chujwieco na teście a w niedzielę biało - czekam na jutro i jak się nic nie pokaże ani okres ani kreski to sikne jeszcze w piątek w 31dc i jak coś wyjdzie to pewnie w sobotę pojadę na betę - oczywiście już myślę o przyroście w poniedziałek 🤦🏼‍♀️ ale do tego raczej nie dojdzie wg

Hej wszystkim, przepraszam za tempo 🤣 mam dziś wolne i się porządnie wyspałam ❤️ u mnie niestety lipa, wciąż na żywo dałabym sobie rękę uciąć że widzę ducha na pinku ale nic a nic nie jest mocniejszy niż wczoraj więc to raczej moja wyobraźnia 🤷‍♀️Zobacz załącznik 1729666
Kurcze, ja tu nic nie widzę... Co z tymi testami, co chwilę fałszywe kreski pokazują, aż zaczynam bać się testowania 😱 Może mój organizm chce mi tego oszczędzić i dlatego jak tylko zbliża się dzień testowania pojawia się okres 🤔

reklama
Do góry