Lady Strejser
Fanka BB :)
No też pierwszy delikwent dla mnieA to ja już robię tak naleśniki, że pierwszy dobry. I zawsze musi być mój.![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
No też pierwszy delikwent dla mnieA to ja już robię tak naleśniki, że pierwszy dobry. I zawsze musi być mój.![]()
Jeszcze czekamy moja droga, mi też tam majaczy na pinku coś....Dziś 23 dc, 10 dpono ja tak czułam że to raczej fałszywy alarm ale wiadomo nadzieja była
![]()
No też coś widzę na pinku ale ja jestem psychopatką jeżeli chodzi o duszkiHej wszystkim, przepraszam za tempomam dziś wolne i się porządnie wyspałam
u mnie niestety lipa, wciąż na żywo dałabym sobie rękę uciąć że widzę ducha na pinku ale nic a nic nie jest mocniejszy niż wczoraj więc to raczej moja wyobraźnia
Zobacz załącznik 1729666
Ja też już serio mam problem z oczami, mocno muszę się zastanawiać czy to co widzę istnieje czy chce żeby istniałoNo też coś widzę na pinku ale ja jestem psychopatką jeżeli chodzi o duszki
No nic- czekamy na rozwój sytuacji!![]()
Ja miałam przez wiele cykli piersi przed miesiączką takie ociężałe, tkliwe strasznie, żyłki - jak w nawale laktacji a ciąży z tego nie było. Gdy poruszyłam ten temat i mojego (ex) ginekologa to powiedział,że to jest "normalne" - on był zawsze skąpy jeżeli chodzi o jakieś skierowanie na badania dodatkowe - nigdy nie wspomniał ,przy staraniach o pierwsze dziecko - o badaniu nasienia itd. Gdy byłam w ciąży i miałam konflikt serologiczny to nie zlecił mi zastrzyku w 9 mc ciąży i położne się do mnie i to pruły po porodzieU mnie od 16dc zaczęły piersi być tkliwe, lekko bolesne. Mamy 19dc obecnie. Czyli chyba owulacja była, z resztą nie dało się jej zauważyć patrząc na ból i śluz płodny.Ale zaczynam się zastanawiać czy te piersi to nie kwestia wysokiej prolaktyny, kiedyś już z tym miałam problem.
No ja też w sobotę miałam jakieś chujwieco na teście a w niedzielę biało - czekam na jutro i jak się nic nie pokaże ani okres ani kreski to sikne jeszcze w piątek w 31dc i jak coś wyjdzie to pewnie w sobotę pojadę na betę - oczywiście już myślę o przyroście w poniedziałekJa też już serio mam problem z oczami, mocno muszę się zastanawiać czy to co widzę istnieje czy chce żeby istniałonie na taki rozwój sytuacji liczyłam ale no co zrobić
![]()
Kurcze, ja tu nic nie widzę... Co z tymi testami, co chwilę fałszywe kreski pokazują, aż zaczynam bać się testowaniaHej wszystkim, przepraszam za tempomam dziś wolne i się porządnie wyspałam
u mnie niestety lipa, wciąż na żywo dałabym sobie rękę uciąć że widzę ducha na pinku ale nic a nic nie jest mocniejszy niż wczoraj więc to raczej moja wyobraźnia
Zobacz załącznik 1729666
Hej wszystkim, przepraszam za tempomam dziś wolne i się porządnie wyspałam
Zobacz załącznik 1729666