Kaalaa
Fanka BB :)
No toz mowilam, ze widac!Kurde wiem, wariuje ale no przynajmniej już wiem że oczy nie robią mi psikusowZobacz załącznik 1729684
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
No toz mowilam, ze widac!Kurde wiem, wariuje ale no przynajmniej już wiem że oczy nie robią mi psikusowZobacz załącznik 1729684
Idzie oszalećNo toz mowilam, ze widac!![]()
Nie Ty jednaIdzie oszalećBrak kreski - źle, jasna kreska - źle.. Mówiłam już że nienawidzę tego 2 tygodniowego czekania?!
Wieczorem nie, dopiero jutro ranoNie Ty jednasikasz wieczorem? W ogole co to za pytanie
![]()
Tylko martwi mnie ze ta kreska jak taaak mega jasna@Zestresowana13 widzę widzęno nie ma siły, musisz tworzyć grudniowy worek, w Tobie nadzieja
p.s: jak zrobiłaś to zjecie przyciemnione?
@Jane Doe na Ciebie też czekamy
@Hermeneg no elegancko! Gratuluję
@adori mnie też za niedługo czeka porządek bobrowy garderobę i już mnie serce na myśl boli co zrobić z ubraniami sprzed -10kg temu
Ja dzisiaj w nocy korzystałam z pierścienia i jednym słowem jestem zachwyconazobaczymy jak będzie wyglądał cały wykres temperatury
Jutro 11dpo, teraz z każdym dniem powinna ciemnieć i tutaj wszystkie ciotki trzymają kciukiTylko martwi mnie ze ta kreska jak taaak mega jasnateż bym chciała żeby z tego coś było
pobrałam aplikacje "Negative photo" czy jakoś tak i tam się wrzuca zdjęcia i ona automatycznie robi z nich negatyw
Mam tylko Pinki i te CB ale ich już robić raczej nie będęJutro 11dpo, teraz z każdym dniem powinna ciemnieć i tutaj wszystkie ciotki trzymają kciukinie zmieniaj tylko firmy, rób te same
![]()
W taki razie zaciskamy mocno kciukiWieczorem nie, dopiero jutro ranojeśli nic się nie zmieni to będzie wszystko wiadomo