my mamy podobna matke Buy Fisher-Price Rainforest Melodies & Lights Deluxe Gym. at Argos.co.uk tez sie malutkiej podoba, cala seria jest fajna
olka tez z niej zadowolona

kinga- no co ty

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
my mamy podobna matke Buy Fisher-Price Rainforest Melodies & Lights Deluxe Gym. at Argos.co.uk tez sie malutkiej podoba, cala seria jest fajna
witam moj oliwier raczej zasypia sam niekiedy nie zdaze mu zrobic mleczka i jak przychodze to juz spi. zdaza sie tez tak ze nie chce spac i placze i wtedy tez go probuje ululac na raczkachJescze jedno. Dziewczyny powiedzcie mi jak zasypiają wasze dzieciaczki. Ja mam z moim koszmar. Trzeba go ciągle telepać. Jak nie w wózku to na ręcach. Czy takie małe dziecko można nauczyć żeby samo zasypiało. Wcześniej nie miałam takiego problemu bo Kacper zasypiał sam. Miki jest całkiem inny od Kacpra.![]()
Ja mam taka samą mate jak ccaroline85 i Julci sie bardzo podoba:-):-)
brown.kate- twoja mata tez fajnaewa ma taka i chyba jeszcze Karina o ile sie nie myle
![]()
nooo ok, ale jak oni to niby widza, ze jest taka potrzeba, na tzw. oko???
nam w szpitalu powiedzieli, ze mala ma bioderka ok, ale zalecaja kontrol, bo jakos dziewczynki maja tam cos czesciej nie tak z tymi bioderkami niz chlopcy.
:-)