Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

nooo wlasnie badanie bioderek nie jest bolesne (wiadomo jak to na USG), ale moze byc troche nieprzyjemne dla takich wiekszych juz dzieci jak musza lezec w lini prostej prze chwile....
w szpitalu jak Jula byla malenka to wcale jej to nie obruszylo, bo nie czaila.........a teraz.........oooooo to juz byl ryk, wyginala sie i wila, musielismy ja we dwojke trzymac hehehe.......no, ale ona tez jest naprawde silna, silowanie sie z nia to nie lada wyczyn hehehe
no i moja corcia tez spi w swoim lozeczku i tez zasypia sama.........ale na poczatku przez 1,5 miesiaca spala z nami.
a ja sie zaczelam zastanawiac teraz bo moja Łucja ani razu nie byla na zadnym USG, ani nawet u ortopedy....tutaj w przychodni najwyrazniej skierowanie daje sie jak cos ewidentnie nie halo... hmmm....az sie zapytam jak bede na szczepieniu czemu tak?