Owulacja
Fanka BB :)
A to moja mama kiedyś w torebce znalazła 30 funtówMoja mama znalazła 2x w kieszeniach ubrań z lumpa eurasy ale ona to jest ogólnie kobietą szczęścia (zazdro)![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to moja mama kiedyś w torebce znalazła 30 funtówMoja mama znalazła 2x w kieszeniach ubrań z lumpa eurasy ale ona to jest ogólnie kobietą szczęścia (zazdro)![]()
Na 19 kwietnia, terminy były już w następnym tygodniu ale przed świętami nie damy radę a później wypada mi okres, choć tak bardzo chciałbym zeby on nie nadszedłKiedy macie wizytę?
Kiedyś czytałam jakieś historie związane z tymi znaleziskami w ubraniach z lumpa i ktoś napisał, że znalazł w kieszeni … obcięte paznokcieA to moja mama kiedyś w torebce znalazła 30 funtówbyły w wewnętrznej kieszonce na zamek
![]()
Mój też miał myć (ale nie dla Jezusa, po prostu są już ujebane), ale u nas już od rana padaZ uwagi, że mój mąż umył mi okna i zostało tylko te w kuchni to wzięłam się za nieumyłam okno dla Jezusa a ten bezczelny gość godzinę później zesłał mi deszcz
![]()
Jezus wziął sprawy w swoje ręceMój też miał myć (ale nie dla Jezusa, po prostu są już ujebane), ale u nas już od rana pada![]()
Bo to jajcarz jest.Z uwagi, że mój mąż umył mi okna i zostało tylko te w kuchni to wzięłam się za nieumyłam okno dla Jezusa a ten bezczelny gość godzinę później zesłał mi deszcz
![]()
Ja tam nie myję i nie jestem smutna z tego powoduMój też miał myć (ale nie dla Jezusa, po prostu są już ujebane), ale u nas już od rana pada![]()
Ja umyłam bo ptaki lubią mi srać na oknaJa tam nie myję i nie jestem smutna z tego powodu![]()