Brownie1992
Moderator
Gorzej z nami jak wróci to dostaniemy zjebę 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nieee! Powinna czuć, że w ten sposób ją dopingujemy! I jesteśmy z nią myślami w tym gabinecieGorzej z nami jak wróci to dostaniemy zjebę![]()
Na pewno nie dostrzeże tonu wypowiedziNieee! Powinna czuć, że w ten sposób ją dopingujemy! I jesteśmy z nią myślami w tym gabinecie![]()
No dobra, to już się nie wydurniamNa pewno nie dostrzeże tonu wypowiedzi![]()
Bolilol już siedzi na fotelu bo nic nie pisze![]()
Zawsze można na podłodzeoby w święta tak w Warszawie też było bo przyjeżdżamy do rodziców na Wielkanoc!
Btw płodne jednak mi się zaczną w wielką sobotę gdy będziemy mieć skrzypiące łóżko rodziców i ich za ścianą![]()
Pewnie moja owu co miała być w 30dc a była w 18 ukradła dni z Waszych owulacji, sorryNo to chyba mamy jakąś fale spóźnionych owuJa miałam na środę wizytę, ale ja odwołałam bo stwierdziłam przed świętami to korki będą. A teraz dupa nie ma wolnych terminów żeby cos podejrzeć
O rany jakie wysokie TSHznowu euthyroks 200 nie dziala
Jak patrzę na ten gif to stwierdzam, że zajebiście, że była pandemia i moja gin nosi maseczkę
Bożena nie myta czy coJak patrzę na ten gif to stwierdzam, że zajebiście, że była pandemia i moja gin nosi maseczkę![]()