Dong
Fanka BB :)
Mam pcos i mam 3,49, a słyszałam gdzieś ostatnio, ze przy pcos jest powyżej 3,5Ja mam PCOS i mam 9,5.
Ej, myślisz, że gdyby nie tabletki anty to mogłabym mieć AMH w normie?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam pcos i mam 3,49, a słyszałam gdzieś ostatnio, ze przy pcos jest powyżej 3,5Ja mam PCOS i mam 9,5.
Ej, myślisz, że gdyby nie tabletki anty to mogłabym mieć AMH w normie?
Jak zawszeAle konar zapłonął???
![]()
o, dziękuję bardz, ja z tych emocji zapomniałam, przepraszam @Nasturtium@Nasturtium chyba chciałaś info co tam u naszego Bolilola![]()
Rozwaliłaś dziś systemna co? On nie zna szczegółówzawiózł mnie, czekał pod gabinetem, wyszłam, powiedziałam, że wracamy do domu się ruchać, to się ucieszył
![]()
kurna mac, to może ja powinnam się temu przyjrzeć z 3.40 czyli na granicyMam pcos i mam 3,49, a słyszałam gdzieś ostatnio, ze przy pcos jest powyżej 3,5też brałam tabletki, ale w sumie pewnie z 3-4 lata
![]()
Pewnie też trzonujeCiekawe co robi teraz @Panda91![]()
dokąd lecicie? Jak pisałaś już to sorki, mogłam przegapićElo elo, mam nadzieje, że u Was wszystko wspaniale! Trzonujcie i zachodźcie.
Ja teraz odliczam do wakacji, lecimy 18 majawięc teraz mamy przerwę w staraniach. I powiem Wam, ze nawet pół supla nie biorę, nic. Odstawiłam wszystko prócz euthyroxu. I bardzo dobrze
bardzo miło to czytaćczasem zaglądam, żeby zobaczyć, czy ktoś zaszedł i ogólnie co tam, ale staram się tylko raz na jakiś czas. Powiem szczerze, ze elegancko odświeżyłam sobie głowę.
I dalej ćwiczę jak dzikus, straciłam już 2c w talii![]()