reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

reklama
Teraz będzie mój 4 cykl stymulowany clostilbegyt - dałaś nadzieje 😅

Od jutra Clostilbegyt a potem monitoring w 11dc czyli 23.07 i będę już podpytywać o klinikę - zobaczymy jaką mi doradzi lekarka. Już się powoli nastawiam.
Ja tez zaszłam w trzecim albo czwartym cyklu stymulowanym (nie pamietam juz dokladnie) więc bądź pozytywnej myśli, że Ciebie też to spotka 😁

tylko że Endometrium 7mm, macica prawidłowa, jajniki bez zmian patologicznych, zatoka Douglasa wolna, brak owulacji ..
Nic o pęcherzykach
Dodałam do czatu
Screenshot_20250714_220011_ChatGPT.jpg
Screenshot_20250714_220045_ChatGPT.jpg

Ja tez zaszłam w trzecim albo czwartym cyklu stymulowanym (nie pamietam juz dokladnie) więc bądź pozytywnej myśli, że Ciebie też to spotka 😁
U mnie były przerwy między tymi cyklami, więc nie wiem jak to będzie.
Cykl naturalny bezowulacyjny
Cykl stymulowany
Cykl stymulowany
Cykl naturalny
Cykl stymulowany
Cykl z drożnością naturalny
Teraz cykl stymulowany

Wszystkie, oprócz tego pierwszego miały potwierdzona owulację.

No zobaczymy 🤭

tylko że Endometrium 7mm, macica prawidłowa, jajniki bez zmian patologicznych, zatoka Douglasa wolna, brak owulacji ..
Nic o pęcherzykach
Jak mnie denerwują lekarze, którzy nie opisują wymiarów pęcherzyków…

Ja trzymam kciuki, abyś coś tam jednak się zadziało ✊🏻 myślę, że warto spróbować 👩‍❤️‍💋‍👨

reklama
Jak mnie denerwują lekarze, którzy nie opisują wymiarów pęcherzyków…

Ja trzymam kciuki, abyś coś tam jednak się zadziało ✊🏻 myślę, że warto spróbować 👩‍❤️‍💋‍👨
Czyli lepiej już do niej nie wracać... w sumie faktycznie jakby napisała wielości to by było łatwiej coś wywnioskować..

aaaa co do moich owulków to zaraz wrzucę fotę

Do góry