reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

reklama
Ku
To jest dla mnie nadzieja, bo ja miałam dziś rano takie lekkie plamienie brązowe...
Kurde... Ja pamiętam,że miałam takie w zeszłą jesień ok 4 dni przed datą okresu,taki kolor kawy z mlekiem właśnie, wieczorem trochę różowego bladego na papierze- już się ucieszyłam ,że implantacja a tu okres ehhh... Nie mogę sobie przypomnieć czy miałam jakieś plamienia czy inny śluz,gdy byłam ostatnio w ciąży w 23r. 🤔

Ku

Kurde... Ja pamiętam,że miałam takie w zeszłą jesień ok 4 dni przed datą okresu,taki kolor kawy z mlekiem właśnie, wieczorem trochę różowego bladego na papierze- już się ucieszyłam ,że implantacja a tu okres ehhh... Nie mogę sobie przypomnieć czy miałam jakieś plamienia czy inny śluz,gdy byłam ostatnio w ciąży w 23r. 🤔
U mnie plamienie przed okresem od plamienia implantacyjnego różni się tym, że to drugie jest naprawdę bardzo delikatne, jak ktoś się nie przypatruje, to mógłby nawet przegapić. To są dosłownie małe kropeczki i raczej różowe niż brazowe.
A jak plamię przed okresem to zazwyczaj już mam ten śluz bardziej zabarwiony, jest tego po prostu więcej.

reklama
Ku

No ja mam teraz 7 dni przed okresem teoretycznie i 8 albo 9 dpo...
Bo ja przed samym okresem też mam plamienia, ale to 2 dni czasem 3 przed..
Jednak tu pewnie i tak nic z tego, jakoś straciłam ostatnim czasem zapal.

Do góry