reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

gratuluję 🥰
Który cykl starań?
Która ciąża?

(ja to zawsze wścibska i ciekawska 🤣 haha)
Ciąża 9, dzieci na stanie 5, w ostatnim czasie dwa poronienia, ostatnie w lutym...więc od tamtego czasu 3 cykl starań, z tym że u nas że względu na pracę męża mamy opcje seksu jedynie w weekend 🫣 czasem jak się uda to w tyg, teraz był jeden seks....

reklama
Jak to możliwe, że mnie ominęła ta informacja 🤔 wszystko czytam... 😅 Pisałas o tym tutaj czy na innym wątku ?

I jak się czujesz kochana ?
Czuję się zmasakrowana. Najbardziej tym, że całe życie jestem silna na chama, dopiero już na tym stoło-fotelu jak zaczęłam ryczeć to zawołały dodatkową panią do wycierania śpików. Ale przetrwamy to, nie takie historie tu były. ❤️ Napiszę jutro dokładniej co i jak na „pogaduchach” żeby tu nie psuć dobrego nastroju. ❤️ trzymajcie tylko kciuki, żebym za długo nie siedziała na tej ławce ❤️‍🩹 no i czekam na jutrzejszego pamiątkowego sikańca @Lunaa09 😀 oby to było zapoczątkowanie trendu w tym miesiącu! 🤗

Ciąża 9, dzieci na stanie 5, w ostatnim czasie dwa poronienia, ostatnie w lutym...więc od tamtego czasu 3 cykl starań, z tym że u nas że względu na pracę męża mamy opcje seksu jedynie w weekend 🫣 czasem jak się uda to w tyg, teraz był jeden seks....
Ale cudnie 🥰 taka duża rodzinka! Mi się marzy 4ka, ale coś z trzecim nie chce wyjść 🥹
A ile lat ma najstarsze?

Czuję się zmasakrowana. Najbardziej tym, że całe życie jestem silna na chama, dopiero już na tym stoło-fotelu jak zaczęłam ryczeć to zawołały dodatkową panią do wycierania śpików. Ale przetrwamy to, nie takie historie tu były. ❤️ Napiszę jutro dokładniej co i jak na „pogaduchach” żeby tu nie psuć dobrego nastroju. ❤️ trzymajcie tylko kciuki, żebym za długo nie siedziała na tej ławce ❤️‍🩹 no i czekam na jutrzejszego pamiątkowego sikańca @Lunaa09 😀 oby to było zapoczątkowanie trendu w tym miesiącu! 🤗
Dla Ciebie też zaświeci słoneczko już niedługo, wierzę w to bardzo, zawsze sobie tłumaczę, że nic nie dzieje się bez powodu...😘😘😘

reklama
Dlaczego odbierasz mi chęć do seksow 🤣🤣🤣 może akurat mi się przesunęła 😜 i cyk zaskoczy później 😜😜🤣
Haha, no skoro nie robiłaś testów owu to bardzo możliwe, że Ci się przesunęła ! 😀 A który masz dziś DC ? Bo ja dzisiaj 21 DC, pik miałam w 18dc a owulke 19dc ( według tego, że zawsze po piku na drugi dzień mam owulację ). We wtorek będę miala 7dpo i będę szła na badania krwi to zaznaczę sobie proga od razu, bo w tym cyklu nie czułam wgl owulacji.

Do góry