reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

reklama
ale mam doła.. chodzę i płacze..
dobił mnie ten brak owulacji, bo już sobie wyobrażam, że coś jest nie tak.. i ciekawe kiedy w ogóle będzie okres :/
dobija mnie fakt, że gdyby nie biochem to niedługo miałabym termin porodu.. a tak stoję w miejscu...
czasem chyba trzeba sobie popłakać..

To chyba jakieś przesilenie 🙃
Ja mam ostatnio takie krótkie nerwy i płaczki,że bym najlepiej stłukła jakiś talerz o ścianę 😈 a później beczała,że się stłukł... Chyba pms mnie dojeżdża...

ale mam doła.. chodzę i płacze..
dobił mnie ten brak owulacji, bo już sobie wyobrażam, że coś jest nie tak.. i ciekawe kiedy w ogóle będzie okres :/
dobija mnie fakt, że gdyby nie biochem to niedługo miałabym termin porodu.. a tak stoję w miejscu...
czasem chyba trzeba sobie popłakać..

Ja taki dzień wczoraj miałam i do tego wrażenie, że mnie wszystko przerasta 🙄

Przytulam Was 🫂 Czasem płacz jest potrzebny, nie ma co w sobie dusić negatywnych emocji 🥹
Tylko nie smutajcie zbyt długo, zróbcie dla siebie jakiś drobiazg który poprawi Wam humor ❤️

Dzisiejsza kreseczka prezentuje się tak ❤️
20250717_132114.jpg

reklama
Do góry