niecierpliwamatka
Fanka BB :)
Chyba to jakiś żart, nawet logowanie do komputera mi dziś padło, hasło trzeba było przywracać. Ani to piątek, ani 13...i jeszcze po powrocie z wakacji weszłam na wagę. Uuuuu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Serio? Ale o której mniej więcej bierzesz? Ja w sumie i tak się budzę w nocy na siku to może też bym wtedy brała![]()
ja tak samo...Ja taki dzień wczoraj miałam i do tego wrażenie, że mnie wszystko przerasta![]()
ale mam doła.. chodzę i płacze..
dobił mnie ten brak owulacji, bo już sobie wyobrażam, że coś jest nie tak.. i ciekawe kiedy w ogóle będzie okres :/
dobija mnie fakt, że gdyby nie biochem to niedługo miałabym termin porodu.. a tak stoję w miejscu...
czasem chyba trzeba sobie popłakać..
Ja taki dzień wczoraj miałam i do tego wrażenie, że mnie wszystko przerasta![]()
Dzisiejsza kreseczka prezentuje się tak![]()
Trzymam kciuki! W końcu też taka zobaczyszMoim marzeniem jest mieć tak wyraźną kreskę właśnie na tym teście![]()