Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana nie bylo mnie chwilę a tu takie Fantastyczne wieści
Gratulacje, niechJa jestem po pierwszym USG i jest pęcherzykkolejna wizyta 28.07
Trzymaj się nasz promyczku. Wierzę, ze wszystko się ułożyKochane, jest dobrze. Podejrzenie dziury w sercu, musiałam mieć badania w szpitalu ale NIE MA JEJ! To najważniejsze, druga sprawa że wyszła mi borelioza na wszystkich testach, ale od poczatku. Jestem po 3ch rezonansach i w każdym coś mi znajdują. Zaczęło sie od bólu pleców a skończyło na znalezieniu zmian w mózgu których nie ma zdrowa osoba...
Wiec jestem pod opieką neurologa i szukamy przyczyn, przejęła się nawet biochemem. Mam skierowanie do poradni hematologicznej, kardiologa (właśnie dzięki temu badania w szpitalu).
Cieszę bo gdyby sie potwierdziła ta dziura w sercu to prosto na zabieg ablacji (wygoglujcie sobie). Pozostaje borelioza oraz niepewne wyniki badań chorób autoimmunologicznych, mogą byc dodatnie przez boreliozę . Moja karuzela kręci sie dalej a widmo starań przesuwa sie na póki co czas nieokreślony. Wybaczcie ze nie pisze juz tak często na forum ale chyba nie mam tu co bywać skoro nie mogę sie starać
![]()
Póki okresu niema to jesr szansa.Ja dzisiaj robiłam już test 26 DC/11dpo, według apki owy była 08.07 także ja się już mogę pożegnać z tym cyklem... Nie wierzę ,żeby się coś pojawiło jutro - co najwyżejtakże ten... Miłego weekendu dziewczyny
![]()
DziękujęKochana nie bylo mnie chwilę a tu takie Fantastyczne wieścijaka piękna beta I to jeszcze tak wcześnie. Cieszę się niezmiernie
![]()