reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

reklama
Kochane, jest dobrze. Podejrzenie dziury w sercu, musiałam mieć badania w szpitalu ale NIE MA JEJ! To najważniejsze, druga sprawa że wyszła mi borelioza na wszystkich testach, ale od poczatku. Jestem po 3ch rezonansach i w każdym coś mi znajdują. Zaczęło sie od bólu pleców a skończyło na znalezieniu zmian w mózgu których nie ma zdrowa osoba...
Wiec jestem pod opieką neurologa i szukamy przyczyn, przejęła się nawet biochemem. Mam skierowanie do poradni hematologicznej, kardiologa (właśnie dzięki temu badania w szpitalu).
Cieszę bo gdyby sie potwierdziła ta dziura w sercu to prosto na zabieg ablacji (wygoglujcie sobie 😬). Pozostaje borelioza oraz niepewne wyniki badań chorób autoimmunologicznych, mogą byc dodatnie przez boreliozę . Moja karuzela kręci sie dalej a widmo starań przesuwa sie na póki co czas nieokreślony. Wybaczcie ze nie pisze juz tak często na forum ale chyba nie mam tu co bywać skoro nie mogę sie starać 🥲
Trzymaj się nasz promyczku. Wierzę, ze wszystko się ułoży 😘

No to oficjalnie sie witam po urlopie. W sensie na końcówce, bo do pracy w poniedziałek.
Wypoczęłam, opaliłam się, pyszności pojadłam, drineczki popiłam. Mąż jako niespodziankę zabral mnie na Rodos, ale to prawdziwe. Było cudownie, głowa też odpoczęła, żadnych testów owu nie robiłam, po prostu spontan. Myślę, ze owu w zasadzie była dzis w nocy, ale dzialane było wcześniej dosc regularnie. Trzymajcie 🤞
Podziało się tu widzę, trzymam kciuki za wszystkie ❤️ oraz tulę te, które przeżyły rozczarowanie
@kami1094 skarbie przytulam Cie z całego ❤️
No i życzę niezapomnianego ślubu naszej @niezapominajka876 bo to chyba dziś właśnie. Zmajstrujcie sobie bejbika w nic poślubną 🤗

Ostatnia edycja:
Ja dzisiaj robiłam już test 26 DC/11dpo, według apki owy była 08.07 także ja się już mogę pożegnać z tym cyklem... Nie wierzę ,żeby się coś pojawiło jutro - co najwyżej 🩸 także ten... Miłego weekendu dziewczyny 🩷
Póki okresu niema to jesr szansa.
Mogła być później owulacja .
U mnie byla w tym miesiącu szybciej ale robiłam testy .

Cześć dziewczyny jakiś czas mnie nie było mieliśmy trochę problemów ale już chyba (mam nadzieję) wychodzimy na prostą mam nadzieję że wszystko się dobrze skończy takie problemy rodzinne i powiem że głowa mi też przez to odpoczęła,ale za kilka dni owulacja,na koniec lipca się wybieramy nad morze już nie mogę się doczekać 😍 aby pogoda tylko dopisała. @Lunaa09 gratuluję Ci z całego serca,i życzę tego samego każdej z nas abyśmy w końcu się doczekały, miłego dnia dla was wszystkich😘

Kochana nie bylo mnie chwilę a tu takie Fantastyczne wieści ❤️ jaka piękna beta I to jeszcze tak wcześnie. Cieszę się niezmiernie 🎉
Dziękuję ❤️ ja też, choć mam strach w sobie, ale staram się nie myśleć o tym co było.
Dziś mąż zaprosił mnie do restauracji na obiad, tak sam na sam, bardzo się cieszy ( dopiero wczoraj po przyroście mu powiedzialam) 😊

reklama
Do góry