reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

Krwawiłam bardzo malutko i krótko po zabiegu, miesiączka przyszła w terminie, jednak wydaje mi się, że nie miałam ten cykl po owulacji, w sensie nie czułam tych boli owulacyjnych jak zawsze i w sumie tylko na tej podstawie twierdzę, że może jej nie było.
W sumie to tyle, ten cykl po wyglądał zupełnie jak zwykle nie licząc braku bólu owulacyjnego.
Czyli miesiączka po jakby 28 dniach od zabiegu była? Sprawdzałaś jak spada beta? Przepraszam, że tyle pytań.

reklama
Ja za chwilę zemdleje - nie widzę klawiatury bo płaczę,gdy to piszę 😭
robiłam jeden test- jak się okazało było to po 4 rano a zasnęłam to ten pierwszy- paskowy.
Odłożyłam go i nie widziałam nic , zasnęłam. Wstałam przed chwilą drugi raz i szłam do łazienki - bez picia wody od tej 4 i siknełam na inny test bo zauważyłam cień - i jest kreska! Boje się bo to pozna implantacja... 13dpo według apki, pik był 07.07
I jak na złość nie mam innych testów i czułości 10 😱
Będę sikać dalej i się modlić do mamy,żeby ten Bobas już z nami został
Jest kreska 😍 trzymam kciuki kochana 🤞🍀

Oj chciałabym zrobić betę ale muszę to skoordynować - bo ja prawa jazdy nie mam (obraziłam się na siebie parę lat temu bo oblałam dzień przed swoimi 24ur) a w mojej miejscowości jest komunikacja zastępcza zamiast PKP (tak będzie co najmniej trzy lata) także muszę albo zagadać z siostrą albo zrobić sobie z młodą tripa autobusem albo dopiero w sobotę zrobić ,gdy mąż będzie miał wolne 🙄 kocham życie na wsi ale bez prawka to jak bez ręki
Mi na tych testach z allegro szybko wylapalo ciążę. One sa czułości 10

Ja za chwilę zemdleje - nie widzę klawiatury bo płaczę,gdy to piszę 😭
robiłam jeden test- jak się okazało było to po 4 rano a zasnęłam to ten pierwszy- paskowy.
Odłożyłam go i nie widziałam nic , zasnęłam. Wstałam przed chwilą drugi raz i szłam do łazienki - bez picia wody od tej 4 i siknełam na inny test bo zauważyłam cień - i jest kreska! Boje się bo to pozna implantacja... 13dpo według apki, pik był 07.07
I jak na złość nie mam innych testów i czułości 10 😱
Będę sikać dalej i się modlić do mamy,żeby ten Bobas już z nami został
wow 🥹 kciuki za was 🤞🏻🤞🏻

witam koleżanki czy ktoras stosowala moze estrofem na cyklu naturalnym wspomaganym cloctylbegyth
i po owulacji cyclogest i estrofem mam pytanie dotyczce wzrostu estradiolu po estrofemie
w 14 dpo 199 w 17dpo 1790 stosuje estrofem dopochwowo na doustnym miedzy3-7 dpo estradiol 144 po zmianie dawki na 6mg wzrost w 10dpo 181 potem spadek w 12 dpo do 128 zwiana dawki i sposobu suplementacji i duzy wzrost esteadiolu chat sugeruje ciaze ale jakos nie mam pelnego zaufania na beta hcg ide dopiero jutro dodam ze progesteron 49mg/ml

U mnie cos tam sie w weekend zadziało na to by wychodziło. Cos tam się udało podziałać. Tylko zawsze jak od zabiegu czułam bardzo owulacje tak tej ni krzty nie czułam. Moze to dobry znak , zobaczymy za kilka dni 🧐

Załączniki

• IMG_8209.jpeg
    IMG_8209.jpeg
    144,6 KB · Wyświetleń: 25
reklama
Do góry