reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

Noo głupota, ale człowiek już później o wszystkim myśli jak nie wychodzi. 12dpo i te kilka razy co byłam w ciąży zawsze miałam piersi bolesne i nabrzmiałe nawet przy biochemie i prog 6, a teraz flaki więc już wiem o jutro mnie czeka rano.
Na szczęście ten gin na NFZ i ponoć daje sporo badań także to mnie podnosi na duchu
A wiesz, że ja teraz mam piersi ledwo bolesne? A ciąża jest i prożek wysoki 🤷‍♀️
Za to wtedy kiedy miałam piersi mega bolesne, nabrzmiale I ogólnie wyglądały inaczej to był, ale okres 😉

reklama
Ja jutro test, ale założę się, że będzie biało. Jakoś już zniechęcona jestem do tego wszystkiego, siada mi znowu to na psyche jak z 1 dzieckiem, co miesiąc doszukiwanie się kreski przez rok. Wtedy gin mi powiedział, że kobiety mogą być płodne tylko w jakimś okresie np zimowym. Wyśmiałam go za to, ale może jest w tym ziarnko prawdy? Owulacja potwierdzona, trafialiśmy w nią z seksem, teraz mąż na urlopie to grzecznie co 2 dni przy płodnych. I może poczekamy do października tak jak udało mi się z synkiem. Jutro idę do nowego gin może on na coś wpadnie
Tez o tym myslalam. Mam ciaze z pazdziernika i listopada

Tyle od dżipiti

Załączniki

• IMG_3387.png
    IMG_3387.png
    128,7 KB · Wyświetleń: 71
Wiem, wiem biadolenie. Cienki Bolek jestem 😂zawsze przed @ mam zjazdy, poryczę się jak mucha mnie w🐔wia i nie mogę jej zabić.
Do tego 3 noce nie spałam bo 2 dni przed naszym wyjazdem (piątek, sobota) nad naszym pokojem chyba jakiś robol robił remont całą noc i od 6 rano (wracaliśmy koło 21 do pokoju to cały czas hałas do 2 w nocy i od 6 rano to samo) i wiadomo młody po przyjeździe z emocji nie mógł spać także zombiak
Wiesz, od 22 do 6 jest cisza nocna, jeśli ktoś ją zakłóca remontem czy głośną muzyką to masz prawo wezwać policję. My musieliśmy tak 2 razy wzywać.

reklama
Nie wiem gdzie, ale kiedys cos mi sie obilo ze sporo kobiet zachodzi w ciaze w okresie kiedy same sie urodzily
No to ja jestem z marca, córka też z marca, a wysikalam ją właśnie 12 lipca 😁 także liczę, że tym razem też tak miało być 😄 moja przyjaciółka tak samo, pierwsza córkę na z końca września a teraz jest w ciąży i na termin na koniec października 😁 szwagierka to samo, trzech synów z wiosny, jeden z końca marca, drugi z końca maja a trzeci z początku czerwca ( ale ona akurat w każdą ciążę zachodziła od razu w pierwszym cyklu, maks w 2 ).

Do góry