Ja narazie ok, ale dziś dopiero 4+0. Wszystko przede mną, jednak już łykam b6 na mdlosci

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja narazie ok, ale dziś dopiero 4+0. Wszystko przede mną, jednak już łykam b6 na mdlosci
Początki są trudne, wiem coś o tym, ja miewałam tak, że się budzialm i nie miałam siły wstać z łóżka, do tego mdlosci...Ja się czuje tragicznie. Mam zawroty glowy praktycznie cały czas, nie potrafię jeść, bolą mnie piersi, jestem słaba i zmęczona. Przez te zawroty głowy jestem uwięziona na kanapie, dodatkowo w nocy drętwieją mi kończyny. Siedzę na zwolnieniu i sobie popłakuje, bo jestem więźniem we własnym domuna pobraniu krwi ostatnio prawie zemdlałam, nawet podstawowych zakupów nie mogę zrobić ani nic ugotować bo cały czas kręci mi się w głowie. Zaczęłam mierzyć ciśnienie i wychodzi niskie, więc może tu jest problem? Mam też do zrobienia ileś tam badań bo od razu powiedziałam ginekologowi co jest nie tak, więc może też coś w nich wyjdzie, tyle ze sama na nie zajadę w takim stanie, a mąż ma wolne dopiero w poniedziałek kiedy do gina jedziemy. No dramat jest. Spodziewałam się, ze nie bede ciąży znosić jakoś super, ale tego co się dzieje nie zakładałam w najgorszych koszmarach. Dodatkowo przebywanie na zwolnieniu sama w domu kiedy nic nie mogę zrobić strasznie mnie dobija psychicznie. Sorki, że się tak rozpisałam, bo narzekam a wy tu nie możecie w ciążę zajść ale po prostu przez to wszystko nie potrafię się tym cieszyć
Jeszcze jest szansa, dziś 22 z tym że ja mam cykle 24-25 dnioweJa miałam też chujocień, 4 załamania nerwowe a następnego dnia już ładniejsza , wyraźniejsza kreskaktóry to DC?
Piersi mam ociężałe i napęczniałe i bolące - wczoraj wieczorem,gdy się rozbierałam do kąpieli to mnie niemiłosiernie bolały. Czasami mi się coś jakby w żołądku zakręci,coś mnie w dole brzucha zaboli - ogólnie to jest bardzo wcześnie,żeby mnie coś zaczęło telepać,więc prócz cycków to jest ok wszystko.
Masz myśleć pozytywnie! Koniec kropka! Bardzo mnie to cieszy że wykrusza sie nam pomalutku lista testerek kreskowychPiersi mam ociężałe i napęczniałe i bolące - wczoraj wieczorem,gdy się rozbierałam do kąpieli to mnie niemiłosiernie bolały. Czasami mi się coś jakby w żołądku zakręci,coś mnie w dole brzucha zaboli - ogólnie to jest bardzo wcześnie,żeby mnie coś zaczęło telepać,więc prócz cycków to jest ok wszystko.
Ja ogólnie jestem pełna obaw ,że dzisiaj powiem mężowi a za parę dni okaże się ,że to biochem...
Poka krechęIdę do pracy u kupię sobie test, zobacze jak tam moja kreska, nie chce szaleć z beta bo wiem, że to nic nie da nawet jak dobrze przyrasta, ma być coś nie tak to będzie. Sprawdzę pod koniec lipca wartość i potem już czekamna wizytę.