reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

reklama
Ja się czuje tragicznie. Mam zawroty glowy praktycznie cały czas, nie potrafię jeść, bolą mnie piersi, jestem słaba i zmęczona. Przez te zawroty głowy jestem uwięziona na kanapie, dodatkowo w nocy drętwieją mi kończyny. Siedzę na zwolnieniu i sobie popłakuje, bo jestem więźniem we własnym domu :( na pobraniu krwi ostatnio prawie zemdlałam, nawet podstawowych zakupów nie mogę zrobić ani nic ugotować bo cały czas kręci mi się w głowie. Zaczęłam mierzyć ciśnienie i wychodzi niskie, więc może tu jest problem? Mam też do zrobienia ileś tam badań bo od razu powiedziałam ginekologowi co jest nie tak, więc może też coś w nich wyjdzie, tyle ze sama na nie zajadę w takim stanie, a mąż ma wolne dopiero w poniedziałek kiedy do gina jedziemy. No dramat jest. Spodziewałam się, ze nie bede ciąży znosić jakoś super, ale tego co się dzieje nie zakładałam w najgorszych koszmarach. Dodatkowo przebywanie na zwolnieniu sama w domu kiedy nic nie mogę zrobić strasznie mnie dobija psychicznie. Sorki, że się tak rozpisałam, bo narzekam a wy tu nie możecie w ciążę zajść ale po prostu przez to wszystko nie potrafię się tym cieszyć
Początki są trudne, wiem coś o tym, ja miewałam tak, że się budzialm i nie miałam siły wstać z łóżka, do tego mdlosci...😔

@LadyStrejser trzymam mocno kciuki
🥰
W ogóle ciążówki jak sie czujecie? Jakieś objawy czy total nic?
Piersi mam ociężałe i napęczniałe i bolące - wczoraj wieczorem,gdy się rozbierałam do kąpieli to mnie niemiłosiernie bolały. Czasami mi się coś jakby w żołądku zakręci,coś mnie w dole brzucha zaboli - ogólnie to jest bardzo wcześnie,żeby mnie coś zaczęło telepać,więc prócz cycków to jest ok wszystko.
Ja ogólnie jestem pełna obaw ,że dzisiaj powiem mężowi a za parę dni okaże się ,że to biochem...

Moja siostra ma w poniedziałek wolne to może się uda , że w sobotę zrobię bete a w poniedziałek przyrost jeżeli będzie miała samochód.
Małż (nie Mała) mnie od tygodnia wkur..a i nie wiem jak zareaguje na ciążę... Mam strasznie mieszane uczucia, jestem pełna obaw po prostu ehhh tyle czasu na to czekałam ,że sama nie wiem co z sobą zrobić a już to przechodziłam

Ostatnia edycja:
Piersi mam ociężałe i napęczniałe i bolące - wczoraj wieczorem,gdy się rozbierałam do kąpieli to mnie niemiłosiernie bolały. Czasami mi się coś jakby w żołądku zakręci,coś mnie w dole brzucha zaboli - ogólnie to jest bardzo wcześnie,żeby mnie coś zaczęło telepać,więc prócz cycków to jest ok wszystko.
Ja ogólnie jestem pełna obaw ,że dzisiaj powiem mężowi a za parę dni okaże się ,że to biochem...
Masz myśleć pozytywnie! Koniec kropka! Bardzo mnie to cieszy że wykrusza sie nam pomalutku lista testerek kreskowych 🤗

reklama
Do góry