reklama
Eveline.eve
Fanka BB :)
Spokojnie, niestety takie uroki ciąży i każda znosi inaczej. Niektóre w ciąży pięknieją i np mogą mieć sesje ciazowe z brzuszkiem a inne ledwo człapią mając +20 kg i puchną w oczach.Ja się czuje tragicznie. Mam zawroty glowy praktycznie cały czas, nie potrafię jeść, bolą mnie piersi, jestem słaba i zmęczona. Przez te zawroty głowy jestem uwięziona na kanapie, dodatkowo w nocy drętwieją mi kończyny. Siedzę na zwolnieniu i sobie popłakuje, bo jestem więźniem we własnym domuna pobraniu krwi ostatnio prawie zemdlałam, nawet podstawowych zakupów nie mogę zrobić ani nic ugotować bo cały czas kręci mi się w głowie. Zaczęłam mierzyć ciśnienie i wychodzi niskie, więc może tu jest problem? Mam też do zrobienia ileś tam badań bo od razu powiedziałam ginekologowi co jest nie tak, więc może też coś w nich wyjdzie, tyle ze sama na nie zajadę w takim stanie, a mąż ma wolne dopiero w poniedziałek kiedy do gina jedziemy. No dramat jest. Spodziewałam się, ze nie bede ciąży znosić jakoś super, ale tego co się dzieje nie zakładałam w najgorszych koszmarach. Dodatkowo przebywanie na zwolnieniu sama w domu kiedy nic nie mogę zrobić strasznie mnie dobija psychicznie. Sorki, że się tak rozpisałam, bo narzekam a wy tu nie możecie w ciążę zajść ale po prostu przez to wszystko nie potrafię się tym cieszyć
Ja po biochemie sama nie wiem czy chce sie dalej starać. Dopadły mnie wątpliwości, czy chce.
Eveline.eve
I mimo to i tak szczamy od 7dpo...Dziś jest dzień po spodziewanej miesiączce, już rozumiem dlaczego najlepiej robić właśnie wtedy test, okularów nie trzeba i filtrów![]()

Patii26
Kochana, masz prawo czuć się po swojemu. To, że udało nam się zajść w ciążę nie oznacza, że nie mamy prawa narzekać na złe samopoczucie.Ja się czuje tragicznie. Mam zawroty glowy praktycznie cały czas, nie potrafię jeść, bolą mnie piersi, jestem słaba i zmęczona. Przez te zawroty głowy jestem uwięziona na kanapie, dodatkowo w nocy drętwieją mi kończyny. Siedzę na zwolnieniu i sobie popłakuje, bo jestem więźniem we własnym domuna pobraniu krwi ostatnio prawie zemdlałam, nawet podstawowych zakupów nie mogę zrobić ani nic ugotować bo cały czas kręci mi się w głowie. Zaczęłam mierzyć ciśnienie i wychodzi niskie, więc może tu jest problem? Mam też do zrobienia ileś tam badań bo od razu powiedziałam ginekologowi co jest nie tak, więc może też coś w nich wyjdzie, tyle ze sama na nie zajadę w takim stanie, a mąż ma wolne dopiero w poniedziałek kiedy do gina jedziemy. No dramat jest. Spodziewałam się, ze nie bede ciąży znosić jakoś super, ale tego co się dzieje nie zakładałam w najgorszych koszmarach. Dodatkowo przebywanie na zwolnieniu sama w domu kiedy nic nie mogę zrobić strasznie mnie dobija psychicznie. Sorki, że się tak rozpisałam, bo narzekam a wy tu nie możecie w ciążę zajść ale po prostu przez to wszystko nie potrafię się tym cieszyć
Życzę Ci dużo zdrówka i siły. 1 trymestr najgorszy, drugi juz będzie cudowny

Ta i się luzwa gimnastykujemy, ale przepraszam ja teraz od 9dpoI mimo to i tak szczamy od 7dpo...![]()

niezapominajka876
Boże ale piękna kreska! Gratulacje!Betka rośnieZobacz załącznik 1713294

Ja patrząc na wcześniejsze cykle miałam wczoraj owulację - ból brzucha w jednym miejscu, ciśnienia na siku

Hermeneg
reklama