reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

reklama
U Ciebie nie musiałam się przyglądać, zrob test za parę godzin, mi fajnie sciemnial 😄 dużo lepiej jak z pierwszego moczu.
Ja w ciągu dnia bardzo dużo pije, nawet w nocy sikam, więc boję się, że jak nic nie będzie to się już zawiodę 😜 chyba poczekam do rana, bo dzisiaj nie będę już mieć stężonego moczu. A mam na szczęście dzisiaj co robić, bo muszę wybrać ubrania i ogólnie organizacyjnie przed wyjazdem sobotnim nad morze 😊

Ja w ciągu dnia bardzo dużo pije, nawet w nocy sikam, więc boję się, że jak nic nie będzie to się już zawiodę 😜 chyba poczekam do rana, bo dzisiaj nie będę już mieć stężonego moczu. A mam na szczęście dzisiaj co robić, bo muszę wybrać ubrania i ogólnie organizacyjnie przed wyjazdem sobotnim nad morze 😊
Jasne jasne, mow ile masz testów 😁 nie sikniesz na jeszcze jeden dzisiaj... 😇

Ja też piłam, zrobiłam test rano po 7 była mega jasna kreska, cień cienia, a po 10 mimo picia już fajny cień 😊

reklama
Dawaj rób, zdajesz sobie sprawę przecież, że może wyjść taka sama 😊😉 a my tu czekamy, ej ja zrobiłam 😄
A może nie wyjść wcale, bo mógł to być głupi cień który wychodzi na pinkach i będzie załamka a jeszcze jest czas 😅

Do Ciebie się nie porównuje, bo Ty to zawsze te pierwsze pozytywne testy masz już 9dpo i potem od razu ciemne krechy a beta 600% przyrostu ! 😎

Jesli będę miała stężony mocz to zrobię jeszcze dziś, ale jak będzie rozcieńczony to nie będę robić, bo się tylko wkurzę 😅

Ostatnia edycja:
Do góry