Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U Ciebie nie musiałam się przyglądać, zrob test za parę godzin, mi fajnie sciemnialTy zawsze widzisz ! tak jak ja
Oby oby![]()
Na tym ostatnim zdjęciu też widzę cośTak robiłam dziś test, 9dpo dopiero. Ale biało. Oczywiście ja tam widzę jakiegoś chujocienia, ale wiecie, ja je często widzę![]()
Ja w ciągu dnia bardzo dużo pije, nawet w nocy sikam, więc boję się, że jak nic nie będzie to się już zawiodęU Ciebie nie musiałam się przyglądać, zrob test za parę godzin, mi fajnie sciemnialdużo lepiej jak z pierwszego moczu.
Jasne jasne, mow ile masz testówJa w ciągu dnia bardzo dużo pije, nawet w nocy sikam, więc boję się, że jak nic nie będzie to się już zawiodęchyba poczekam do rana, bo dzisiaj nie będę już mieć stężonego moczu. A mam na szczęście dzisiaj co robić, bo muszę wybrać ubrania i ogólnie organizacyjnie przed wyjazdem sobotnim nad morze
![]()
Ja też piłam, zrobiłam test rano po 7 była mega jasna kreska, cień cienia, a po 10 mimo picia już fajny cieńJa w ciągu dnia bardzo dużo pije, nawet w nocy sikam, więc boję się, że jak nic nie będzie to się już zawiodęchyba poczekam do rana, bo dzisiaj nie będę już mieć stężonego moczu. A mam na szczęście dzisiaj co robić, bo muszę wybrać ubrania i ogólnie organizacyjnie przed wyjazdem sobotnim nad morze
![]()
Noo jakieś 5 mam w zapasie, jeden na każdy dzieńJasne jasne, mow ile masz testównie sikniesz na jeszcze jeden dzisiaj...
![]()
Laski, nie naklaniajcie mnie tuJa też piłam, zrobiłam test rano po 7 była mega jasna kreska, cień cienia, a po 10 mimo picia już fajny cień![]()
Dawaj rób, zdajesz sobie sprawę przecież, że może wyjść taka samaLaski, nie naklaniajcie mnie tuteoretycznie dopiero jutro powinnam zrobić pierwszy test
![]()
A może nie wyjść wcale, bo mógł to być głupi cień który wychodzi na pinkach i będzie załamka a jeszcze jest czasDawaj rób, zdajesz sobie sprawę przecież, że może wyjść taka samaa my tu czekamy, ej ja zrobiłam
![]()