Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dawaj dawaj, a ja właśnie robię owulaka w 23dcKuźwa laski, słaby ten mocz ..dobra robię, najwyżej będzie dupa
![]()
Pewnie, że mogło. Do roboty!!!To są jakieś jaja xD kto mi to wytłumaczy haha test owulacyjny w 23dc..czy to się mogło tak przesunąć?
Ja tak robiłam nie raz, ale wtedy juz byłam w ciąży potwierdzonej beta-HCG I kreski ciemniały. Nie wiem czemu tak niby nie można...A zrobiłam tak temu, bo kiedyś pamiętam, że któras dziewczyna z kresek, chyba @marietta2112 z tego co kojarzę ( mogę się mylić ) zrobiła tak, że o 4-5 rano na nasiusiala do pojemnika a test zrobiłam dopiero jak się obudziłai myślałam, że jest to ok, a przed chwilą Dżepetto mnie oświecił
![]()
ale się nie spodziewałam takiego obrotu sprawPewnie, że mogło. Do roboty!!!![]()
Wzięła i przepadła.Kuźwa laski, słaby ten mocz ..dobra robię, najwyżej będzie dupa
![]()
No przecież te 30 zdjęć robiWzięła i przepadła.